Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2010-06-11, 17:15 Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2010
RPA - Meksyk 1:1 w pierwszym spotkaniu XIX finalow pilkarskich mistrzostw swiata. Troszke rozczarowala mnie postawa Meksyku, ktorego zawodnicy sprawiali wrazenie zestresowanych i zmeczonych. Dobre tylko pierwsze 10 minut. Nie jestem pewny, ale przyjrzalbym sie jeszcze raz bramce dla RPA, gdyz mogl tam byc minimalny spalony.
Minęło już 23 mecze a tu cisza. Dziś Anglia jedynie zremisowała z Algierią. Moim zdaniem niezasłużenie, ponieważ Algieria powinna wygrać ten mecz. Prezentowała się lepiej, dużo atakowała i na pewno wszystko im lepiej wychodziło
Dla mnie dosyc nudny mundial jak narazie. Poza tym patrzcie, faworyci daja dupy..Hiszpania, Francja,Anglia.. zawsze bardzo dobre druzyny a teraz co.. Dawno nie bylo chyba az tak slabej Portugalii i Brazylii a pamietam mistrzostwa w portugalii to mieli chyba 2 miejsce tak? Te mecze jakies takie nudne.. Niemcy tez zawsze tacy niezli a tez przerabali.. ciesze sie z tego no ale patrzcie co sie dzieje. Poki co 2 najlepsze mecze to Hiszpanii ze Szwajcaria- mimo ze przegrala to bylo super widowisko, no i ostatni Argentyny co wygrala 4-1.
Tak to mysle ze wygra Argentyna Mundial.. ale wierze ze Hiszpania tez sie obudzi i dojdzie daleko, przykro mi tylko patrzec na Francje i Portugalie ktorym zawsze kibicowalem.. Francja ma glupiego trenera widac..Henry na lawce ciagle.. tak samo Cisse.. zreszta bez Zizou to se moga.. a Portugalia no coz.. nie wiem kogo tu obwiniac..Kiedys Deco byl mlodszy, gral Figo i inni z tamtych czasow i zawsze bylo dobrze a teraz C.Ronaldo sie skupia na reklamach i zarabianiu kasy no i widac efekty. Wiem ze on sam nic nie zdziala jesli druzyna slaba ale wg mnie chyba zawiodl pokladane w nim nadzieje po ostatnim meczu..
Wysłany: 2010-06-19, 09:25
Jak dla mnie MS sa bardzo ciekawe i stoja na wysokim, wyrownanym poziomie. Druzyny uchodzace przed mistrzostwami za potencjalnych dostarczycieli punktow graja piekna, ofensywna i co najwazniejsze skuteczna pilke. Przyklad Nowej Zelandii, Korei Polnocnej, Algierii itd. Na chwile obecna, tylko pomarzyc mozemy o podobnym poziomie gry naszej reprezentacji.. Francja i Anglia to druzyny potrzebujace swiezej krwi. Pilkarze z Hiszpanii po rozbiciu Polski poczuli sie zbyt pewnie. Pieknie w pierwszym meczu grajacy Niemcy, wczoraj nie mieli szczescia i zasluzenie przegrali. Brazylia i Argentyna to zespoly oparte na indywidualnosciach. A te wszystkich meczow nie wygraja. Dlatego moim faworytem nadal pozostaje juz pieknie i zespolowo grajacy w drugim meczu.. Oh, Mexico
Te mistrzostwa są jakieś chore.
Faworyci dają ciała, a Panowie do Bicia grają piękne spotkania. Algieria grała bardzo dobre spotkanie w wczoraj, aż szkoda że nie wygrali , Nie zdziwię się jeśli w tym roku Mistrzostwo wygra zespół który miał być bity
Stawiam na Mexyk oraz Algierię
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 50 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-19, 15:36
sauce napisał/a:
Dla mnie dosyc nudny mundial jak narazie.
Ja jestem zupełnie innego zdania... Przede wszystkim bardzo cieszy mnie fakt, że drużyny teoretycznie słabsze grają bardzo odważnie i bez kompleksów, co owocuje niespodziankami:) A te chyba każdy kibic lubi;>
sauce napisał/a:
Dawno nie bylo chyba az tak slabej Portugalii i Brazylii
Co do Portugalii się zgodzę, że wypadli marnie, ale myślę, że pierwszy mecz Brazylii nie jest zbyt miarodajny, bo Koreańczyków pewnie nikt wcześniej nie widział... A wydaje mi się, że pomimo wyniku Brazylijczykom grało się dosyć lekko...
hiszpan napisał/a:
Dlatego moim faworytem nadal pozostaje juz pieknie i zespolowo grajacy w drugim meczu.. Oh, Mexico
W pierwszym meczu zagrali troche mało stanowczo, ale z Francuzami dali popis;> Chyba najlepszy mecz tych mistrzostw jak do tej pory:)
Ja jednak w dalszym ciągu stawiam na Hiszpanów, którzy zagrali nieźle tylko brakło im bramek do szczęścia... Ale również postawa Argentyny mi się bardzo podoba i moje obawy o umiejętności Diego na ławce trenerskiej okazują się nieprawdziwe;>
Wysłany: 2010-07-03, 17:48 Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt!
Argentyna - Niemcy 0:4 (0:1)
Bramka: Thomas Mueller (3), Miroslav Klose - dwie (68, 89), Arne Friedrich (74)
Perfekcyjna, bezkomprowisowa, NAJLEPSZA - Reprezentacja NIEMIEC! Za nimi Ghana i Meksyk. Alez ta pilka jest okropna..
3719357-03072010140722.jpg Soccer fans kiss under shower before screening of 2010 World Cup quarter-final match between Germany and Argentina at 'Fanmile' public viewing arena i
Plik ściągnięto 109 raz(y) 45,16 KB
3915243851-03072010141321.jpg Germany's national soccer team poses for a photo during a 2010 World Cup quarter-final soccer match against Argentina in Cape Town
chlopczyk, musiałbyś mieć dziecko i parę kanałów z bajkami... te maślane oczka... ehh... ale Hiszpania pogoniła kota Niemcom, bo od czego jest transmisja live w necie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum