Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-19, 10:03 Spot wędkarski
A może ZORGANIZUJEMY WSPÓLNIE i w porozumieniu ZAWODY WĘDKARSKIE FORUMOWICZÓW. Termin i miejsce do uzgodnienia. Na początek proszę o zgłaszanie chęci uczestniczenia w zawodach oraz sugerowanie terminów i miejsca. To jest poważna propozycja i proszę nie przenosić jej do działu HUMOR.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2010-07-22, 15:52, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2010-07-19, 10:20 Re: ZAWODY WĘDKARSKIE FORUMOWICZÓW
JAREK.M napisał/a:
A może zorganizujemy wspólnie i w porozumieniu zawody wędkarskie forumowiczów. Termin i miejsce do uzgodnienia. Na początek proszę o zgłaszanie chęci uczestniczenia w zawodach oraz sugerowanie terminów i miejsca. To jest poważna propozycja i proszę nie przenosić jej do działu humor.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-19, 10:35
Dlaczego został zmieniony mój tekst ? MIAŁ BYĆ DUŻĄ CZCIONKĄ !!! PROSZĘ PRZYWRÓCIĆ PIERWOPIS !!!
Regulamin
4) [...] Zabrania się pisania postów tylko i wyłącznie DUŻYMI LITERAMI.
Mrówek
Regulaminy i przepisy są po to aby je łamać, ale niech stracę. Fajnie będzie się spotkać ( i dorwać Mrówka) nad stawem
Ostatnio zmieniony przez Mrówek 2010-07-19, 23:03, w całości zmieniany 2 razy
Jarek - tak jak ustalaliśmy - można by zrobić zawody tu na stawie w Gaszynie. Trzeba by było się dowiedzieć, jak tam jest z rezerwacją i myślę, że znalazłoby się parę osób, które nie mają opłaconej karty a chciałyby połączyć wędkowanie z grillem i spotkaniem
Ja wstępnie jestem za
wieluniak20, temat jest poważny, więc nie siej znowu zamętu w kolejnym temacie, w którym tylko pisze Jarek. Jeśli nie masz zamiaru brać udziału to nie pisz nic.
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-19, 12:50 Re: ZAWODY WĘDKARSKIE FORUMOWICZÓW
JAREK.M napisał/a:
A może zorganizujemy wspólnie i w porozumieniu zawody wędkarskie forumowiczów. Termin i miejsce do uzgodnienia. Na początek proszę o zgłaszanie chęci uczestniczenia w zawodach oraz sugerowanie terminów i miejsca. To jest poważna propozycja i proszę nie przenosić jej do działu humor.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-07-19, 14:31
Ferbik napisał/a:
Jarek - tak jak ustalaliśmy - można by zrobić zawody tu na stawie w Gaszynie. Trzeba by było się dowiedzieć, jak tam jest z rezerwacją i myślę, że znalazłoby się parę osób, które nie mają opłaconej karty a chciałyby połączyć wędkowanie z grillem i spotkaniem
Ja wstępnie jestem za
Poważnie pytam, czy mogę być w grupie ,które połączą to ze spotkaniem i grillowaniem/bez wędkowania/??
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-19, 15:14
To może i ja przyłącze do dziewczyn i biernego wędkowania tzn. kibicowania ?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum