BYŁEM, WIDZIAŁEM, ZOBACZYŁEM, może i miła obsługa ale bardzo droga w dodatku mały wybór towarowy. A to co ja szukam jest ale cena nie ta
Obsługa bardzo miła (zwłaszcza ta żeńska). Co do zaopatrzenia facet, jeśli znalazłeś(oczywiście wirtualnie) w AZYLU to czego nie masz u siebie, to świadczy tylko o tym że sklep jest dużo lepiej zaopatrzony niż Twój. I wiesz gdzie Ty sobie wsadź te swoje groszowe rabaty i gratisy. Jak robisz z siebie dziada to nie znaczy że z klienta też musisz. A na koniec Kostrzewa dodam, że jak się zalogowałeś i wypisujesz gupoty pod innym szyldem, to nie znaczy, że nadal będziesz to robił anonimowo, bo nikt się nie zorientował że to Ty. Nie myśl (jeśli potrafisz) że masz do czynienia z idiotami JA CZUWAM !!!
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-08-19, 09:26
Witam !!! Chciałem na tych stronach zaprezentować i zaprosić wszystkich zainteresowanych do sklepu wędkarskiego "AZYL". Niestety z przykrością muszę stwierdzić że znowu zostałem zaatakowany przez jednego sfrustrowanego idiotę( wieluniak20/obywatel to ta sama osoba) który z forum zrobił sobie prywatne pole bitwy. Przepraszam za zaistniałą sytuację i zapraszam do AZYLU.
Wysłany: 2010-08-19, 12:50
FISHERMAN napisał/a:
Obsługa bardzo miła (zwłaszcza ta żeńska). Co do zaopatrzenia facet, jeśli znalazłeś(oczywiście wirtualnie) w AZYLU to czego nie masz u siebie, to świadczy tylko o tym że sklep jest dużo lepiej zaopatrzony niż Twój. :D I wiesz gdzie Ty sobie wsadź te swoje groszowe rabaty i gratisy. Jak robisz z siebie dziada to nie znaczy że z klienta też musisz. A na koniec Kostrzewa dodam, że jak się zalogowałeś i wypisujesz głupoty pod innym szyldem, to nie znaczy, że nadal będziesz to robił anonimowo, bo nikt się nie zorientował że to Ty. :D :D :D Nie myśl (jeśli potrafisz) że masz do czynienia z idiotami :mrgreen: JA CZUWAM !!!
Nie wiem do kogo szczekasz tym tekstem ale chyba szczekasz nie do tego podwórka :)
zapewne mylisz mnie z wieluniakiem. Nie byłem u niego jeszcze w tym roku i nie wiem co o tam sobie daje nie obchodzi mnie to. Ja mam być obsłużony dobrze i bez łaski w przystępnej cenie :)
Byłem u Pana Jarka raz w tym roku, cena mnie nie zadowoliła to sobie poszedłem gdzie indziej, a że mało jeździ się na ryby to niema kiedy kupować .
Do Jarka M nie nazywaj ludzi sfrustrowanymi idiotami bo to tylko świadczy jaki jesteś. Nie wiem jakie masz z nim zatargi, wygląda że jesteście w stanie wojny, idźcie sobie na piwo i rozmówcie się między sobą.
Wysłany: 2010-08-19, 13:42
JAREK.M napisał/a:
Wędkowanie to hobby, przygoda, przyjemnie spędzony czas, nazywaj to jak chcesz ale na pewno nie bitwa czy wojna. No bo z kim? Z rybkami !? Wstyd.
jak zwał tak zwał... dla mnie to typowa bitwa ( nie powiem - przyjemna) : jeden chce przechytrzyć drugiego i w tym cała przyjemność w wędkowaniu. Wszystkie całe te przygotowania mają tylko jeden cel : złowić jak największą sztukę, walczyć z nią i wygrać holując do brzegu. A, że odbywa się to na świeżym powietrzu, wśród otaczającej przyrody to tylko dodaje temu sportowi uroku
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-08-19, 14:01
obywatel napisał/a:
Byłem u Pana Jarka raz w tym roku, cena mnie nie zadowoliła to sobie poszedłem gdzie indziej, a że mało jeździ się na ryby to niema kiedy kupować .
Co wcale nie przeszkodziło Ci w wydaniu opinii niezgodnej ze stanem faktycznym.
[ Dodano: 2010-08-19, 15:04 ]
kaowiec napisał/a:
jak zwał tak zwał... dla mnie to typowa bitwa ( nie powiem - przyjemna) : jeden chce przechytrzyć drugiego i w tym cała przyjemność w wędkowaniu. Wszystkie całe te przygotowania mają tylko jeden cel : złowić jak największą sztukę, walczyć z nią i wygrać holując do brzegu. A, że odbywa się to na świeżym powietrzu, wśród otaczającej przyrody to tylko dodaje temu sportowi uroku
I tutaj się z Tobą zgodzę w 100%
[ Dodano: 2010-08-19, 15:10 ]
obywatel napisał/a:
zapewne mylisz mnie z wieluniakiem.
Oj chyba Cię nie myli Twoje PW do mnie mówi samo za siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum