Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-10-05, 16:54
Całkiem przyjemne, jak widać dzisiaj możliwości techniczne są praktycznie nie ograniczone (nawet w domowych warunkach). Ja wychowywałem się w trochę innych czasach. Ciekawy jestem czy znacie klasyki z początku lat 90'
Zgadzam się z Administratorem, całkiem przyjemne. Tylko że jak dla mnie trochę za mało emocji w rapowaniu. Trochę mnie to nudziło niestety (chociaż wielkim fanem i znawcą hh nie jestem;)). Więcej zabawy słowem, rytmem żeby coś się działo w tych kawałkach. Fajnie że coś robicie, powodzenia;]
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Mi z klasykami kojarzą się np utwory Ol Dirty Bastarda np ,,Shimmy shimmy ya" , albo z.. hmm ,,Still dre" . W ogóle Dr. dre jest dla mnie prekursorem czarnej muzy, nie znam zbytnio wcześniejszych wykonawców.. no tupac też jest stary stażem(znaczy był), jego początkowe piosenki są takie inne niż współczesne.. do tego dojdzie jakiś Wu Tank Clan.. ale i tak wszystkie stare piosenki mi się kojarzą z dre
Niektóre te bardzo wczesne hiphopowe kawałki mi się nie podobają. Mają styl takich bardzo wymuszonych rymowanek, no i podkład też diametralnie inny niż współcześnie. A niekoniecznie na tym chyba ma polegać hip hop. A później jak to wszystko ewoluowało powstał taki bardziej gangsta rap i to już było fajne
zapraszam do stestowania najnowszej produkcji szag jax(czechy) i mała niespodzianka "without you" myspace.com/mcszag
[ Dodano: 2011-01-25, 22:27 ]
mam przyjemność zaprezentowania wam pierwszeg singla z mixtape "wieluńska masakra pod ratuszem" który ukażde się nakładem szagmaster records utwór nazywa sie "kaktus studio" można go posłuchac na moim profilu www.myspace.com/mcszag Szag feat Perdas
Właśnie odsłuchałem płytkę. Powiem tak: za stary już chyba jestem na tego typu teksty w niektórych kawałkach, ale generalnie uważam, że z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e wykonane i nagrane. Full profeska ziomki Każdy utwór w innym klimacie, ale wszystko tworzy fajną całość. Nie powtarzacie się z utworu na utwór, a to dobrze wróży moim zdaniem. Jak tylko podołam czasowo i umysłowo, to pomogę w temacie, o którym rozmawialiśmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum