i komentarz prezesa:
http://wiadomosci.gazeta....anej_przez.html
I już się zaczyna najazd na Tuska jakby to on odpowiadał za jednego wariata. Obie partie są siebie warte. Szkoda tylko, że żadnej alternatywy też nie widzę.
"idzie wojna, idzie wojna, idzie krwawa rzeź..."
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ostatnio zmieniony przez ourson 2010-10-19, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
i wychodzi polityka PiS-u z tezami o krwi na rękach, ZOMOwcach itd.... A Kaczyński zamiast stonować nastroje tu wyskakuje z textami o moherowych beretach. Obawiam się, że takie słowa doprowadzą to większej liczby ofiar...
Marcin coś ci powiem. Winię za tę tragedię całą scenę polityczną. Nie będę się poniżał i obwiniał jednej partii, gdyż to nie jest uczciwe. Kto tak robi jest stronniczy.Wszyscy są winni po części. A ty jak uważasz? Kaczyński?
chlopczyk napisał/a:
Nie. Żaden wyznawca PiSu nie ma na tyle intelektu, żeby je zrozumieć.
Taki inteligentny, a nie zrozumiałeś mojego postu. Pisałem nie odpowiadaj.
BTW kogo uważasz za wyznawce Pisu. No bo chyba nie mnie.
Wypowiadał się członek PiSu, dla mnie żenada na poziomie wypowiedzi Kaczyńskiego dzisiaj, natomiast - nie wiem czy dobrze słyszałem, ale - Macierewicz chce utworzyć komisję śledczą w sprawie dzisiejszego zdarzenia z Łodzi... żenujące...
Uwaga! Don Jaroslaf ma rację! To był zamach na jego osobę! Nieważne, że sprawca strzelał w Łodzi a Jaroslaf był w Warszawie na przykład, ale teleportacja od jutra do Twojego abonamentu gratis.
I to chyba sedno całej sprawy. Kultura polityczna w Polsce już jakiś czas temu zeszła do poziomu z czasów kamienia łupanego i maczug. A najlepsze jest to że my nie możemy temu w żaden sposób zaradzić.
I uwaga:
Cytat:
Prezes lubelskiego PiS oraz szef Centrum Parlamentarnego tej partii porównali morderstwo w Łodzi do zabójstwa ks. Jerzego Popiełuszki przez esbeków w PRL-u.
Ja się pytam: czemu od razu nie porównali tego zabójstwa do ukrzyżowania Jezusa?
_________________ Bij czerwonych, aż zbieleją, bij białych, póki nie poczerwienieją!
N. I. Machno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum