Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-11-23, 19:53
Ferbik napisał/a:
Zachęcam do udziału w ankiecie, na kogo zagłosujecie w II turze wyborów?
Kurcze, Ferbik nie dajesz odsapnąć Tyle co za nami pierwsza tura, a Ty już prowokujesz do starć przed drugą
Różnica między rywalami w pierwszej turze, to tylko 295 głosów. Liczba zwolenników pana Okrasy to 2218 głosów, istotne będzie zatem co zrobią ci ludzie. Zostaną w domach, wtedy bój będzie naprawdę zacięty i nieprzewidywalny. Czy pójdą i opowiedzą się za kimś konkretnym, a wtedy ... wszystko jasne Jest jeszcze trzecia alternatywa, przewodniczący Okrasa da swojemu elektoratowi wolny wybór, i wrócimy do punktu wyjścia, czyli do końca wielka niewiadoma
Ja konsekwentnie, oddaję głos na ...
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ja zagłosowałam tak jak w pierwszej turze, choć jeszcze dzień przed wyborami obstawiałam innego kandydata. Zasięgnęłam opinii, no i tak zmieniłam zdanie.
Aaaa i jeszcze prośba: żeby ankieta była jak najbardziej obiektywna - proszę o udział tylko TE OSOBY, KTÓRE FAKTYCZNIE MAJĄ PRAWO GŁOSOWANIA NA BURMISTRZA WIELUNIA.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-11-23, 21:07
red napisał/a:
Wygodniej jest uchodzić za obiektywnego obserwatora sceny politycznej.
A jednak obiektywnego Na początku tej "zabawy" miałem czterech kandydatów, co do których nie byłem do końca przekonany. Następnie po weryfikacjach, pozostało mi już dwóch. W końcu przyszedł dzień wyboru, i trzeba było postawić kropkę nad i
Ja miałem czterech, Ty ... ? I dlaczego?
Zamiast się spierać , ustosunkuj się do kwestii, którą poruszyłem w poprzednim poście, czyli co zamierzają zwolennicy Okrasy? Jeśli oczywiście wiesz, i chcesz się podzielić tymi wiadomościami Dzięki.
PS. Za dzień może dwa, pokażę plakacik mojego pomysłu, który jasno pokaże na kogo stawiam
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
I taka moja prośba do modów adminów, jeśli widzicie po ankiecie, kto na kogo głosował w naszej ankiecie, nie piszcie komentarzy "a ja wiem na kogo itp". To odstrasza od głosowania. Jeśli wiecie, zachowajcie to dla siebie.
/Domyślam się, że polecą zaraz wiadomości, że można się wielu doczytać po postach użytkowników w dziale polityka, ale ja mam na myśli tą drugą opcję, którą opisałam wyżej.
Aaaa i jeszcze prośba: żeby ankieta była jak najbardziej obiektywna - proszę o udział tylko TE OSOBY, KTÓRE FAKTYCZNIE MAJĄ PRAWO GŁOSOWANIA NA BURMISTRZA WIELUNIA.
yyy za późno:) A zresztą przebywam więcej czasu w Wieluniu niż u siebie w domu
I taka moja prośba do modów adminów, jeśli widzicie po ankiecie, kto na kogo głosował w naszej ankiecie, nie piszcie komentarzy "a ja wiem na kogo itp".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum