Wysłany: 2006-03-08, 17:44 Która z forumowiczek jest nabardziej sexy ?
No więc tak jak pisał Jaro ,zakładam nowy temacik a pytanko jest do panów !
Która z forumowiczek jest najbardziej sexy i która wam sie najbardziej podoba (uzasadnij )
mario's proponowałbym zrobić ankietę do tego wątku, z punkatacją dla każdej z forumowiczek.
O szczegóły jak to zrobić, zapytaj Dominiki, napewno Ci pomoże...
Wysłany: 2006-03-09, 14:06
ok, jestem nowy to może ja się odważę
Nie znam wszystkich pań, ale na podstawie zdjęć, które miałem przyjemność widzieć na tym forum kategorycznie stwierdzam, że najładniejsza jest Dominika.
Proponowałbym Ci mario's, skoro zabrałeś się za ten temat o zamieszczenie tu zdjęć naszych forumowiczek, tych które rzecz jasna uda Ci się zdobyć - kilka zdjęć jest na forum więc wystarczy skopiować.
I wtedy temat ruszy pełną parą
Ale chyba forum ma spore ograniczenia programowe. Nie wiem jak bardzo skomplikowane ankiety można tworzyć i czy np. jest możliwość zamieszczenia równolegle kilku ankiet w jednym wątku?
Łukasz, wystarczy jedna ankieta z wytpowanymi np. trzema kobietami, z wcześniejszą metodą oddawania na nie głosów
Wysłany: 2006-03-09, 19:42
A ja chcialem zlozyc Votum Separatum. Uwazam, ze taki ranking moze byc krzywdzacy i niesprawiedliwy oraz moze spowodowac ze ktoras z Pan poczuje sie nie konfortowo. Wszystkie kobiety sa piekne, inteligentne i seksi i kropka.
O szczegóły jak to zrobić, zapytaj Dominiki, napewno Ci pomoże...
hihi.... no pwnie ze tak, juz jestem w tym mistrzyni...nie bede mówic ile nocy nad tym siedzialam (nad uczeniem sie robienia ankiet) a tak powaznie- kilka dobrych instrukcji i redi na korepetycje oczywiscie zapraszam
Archdevil napisał/a:
Chociaż, kto wie, czy one tego samego w swoim dziale nie zrobiły o nas
a co Wy tacy podejrzliwi jestescie. wyniki wszystkich konkursów wraz z wreczeniem nagród na kolejnym spocie
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-10, 19:12
Hehe oczywiscie ze nasze drogie Panie "cos tam zrobily" bo jak mozemy przeczytac w wypowiedzi Gwiazdeczki:
Cytat:
Witam wszystkich to mój pierwszy spot i mam nadzieje że nie ostatni słyszałam o głosowanku ale nigdzie nie mogę tego znaleź ,proszę o pomoc.
Chciała bym oddać swój głosik na jednego przystojniaka n a i jeszcze jedno...
Dobra, przyznaje/-my się bez picia tfu bicia , jak juz wspominalam, nagrody wreczane na kolejnym spotkaniu , wiec Panowie pospieszcie sie ze swoim konkursem macie tydzien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum