Wysłany: 2006-03-11, 20:03 Warto robić make-up?Co jest przesadą w wyglądzie Pana i Pani
Angel napisał/a:
Wiedziałam, że makijaż potrafi zmienić człowieka ale nie aż tak !!
Widziałam kiedyś zdjęcia gwiazd przed makijażem i po makijażu...bez make-up wyglądaja gorzej niż noramalne nieumalowane dziewczyny... mamy takie wrażenie ponieważ zawsze widzimy je umalowane...a jak zdejmą maske to jest tragedia...
w mojej klasie jest pewna dziewczyna..nie moge powiedziec bo jest bardzo ładna tylko za dużo sie tapetuje .. kiedyś gdy byłam na wycieczce szkolnej zamieszkałam z nia w pokoju i zobaczyłam bez makijażu..efekt był przerażający..przed oczami zobaczyłam wogóle inna osobę...i dlatego uważam ze niektóre dziewczyny nie powinny sie aż tak dużo tapetować...niszczy sie cera i zatykają pory w ten sposób...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-13, 17:56, w całości zmieniany 2 razy
a Ty Malinka robisz sobie make - up ??? bo nie zauważyłem na zdjęciach??
na codzień nie mam żadnych kosmetyków na twarzy.. gdy wychodze maluję rzęsy i maluję usta..nieraz nakład fluid w zimę gdy wychodzę na impreze ale to wtedy gdy mam humor i nastrój
[ Dodano: 2006-03-11, 12:42 ]
Aksel napisał/a:
Ja wole kobiety bez makijażu absolutnie
A ja wole facetów bez makijażu
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Bez sensu jak facet sie maluje ..jak baba dla mnie obrzydliwe... nigdy bym nie była z facetem który używa fluidu
ja tam lubie facetów którzy dbają o swój wygląd, przez co moga wydawać sie metroseksualni, ale nie mówie tu o malowaniu sie przez nich fluidem, bo to faktycznie bezsenu
dbanie o wygląd owszem musi być schludny i wogóle zadbany ale wyrywanie rzęs nakładanie maseczek codziennie wieczorem albo smarowanie sie fluidem to lekka przesada moim zdaniem !!!!
daff napisał/a:
a jak nosi kolczyki?
Kolczyki ..no nie wiem sama.. w brzuchu - bez sensu - w brwi moze jeszcze ujdzie w nosie - bez sensu..
Basia napisał/a:
ani jak chlopak ma długie włosy
jeśli ma zadbane ???czemu nie i jeśli ładnie scęte..chodziaż osobiscie wole jak facet ma krótkie i ładnie postwione:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum