Dray zobacz gościa o nicku faran. Zdeaktywowałem mu konto, bo akurat po naprawieniu forum gość się pojawił, wg skryptów był na forum tylko 20 minut, a przejrzał praktycznie ponad 700 tematów. W stopce ma stronę o hackowaniu..
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2011-03-16, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-11, 10:56
Słuchajcie, coś mi się dzieje z podglądem ostatnich postów. Kiedys jak kliknąłem na pokaż nowe posty, to w otwartej stronie po najechaniu na post pojawiał się "dymek" z podglądem. Teraz mam tak, że nie ma podglądu a w IE cały czas pokazuje że nadal ładuje stronę. Tak samo wygląda to przy czytaniu postów. Trwa to nieskonczenie długo a strona itak nie jest załadowana cała.
Jedynie prawidłowo działającą jest strona głowna i tam jest podgląd postów w "dymkach".
Czyżby znowu jakiś hacker się na forum kręcił? Czy tylko ja tak mam? sprawdzałem u siebie na dwóch kompach i na każdym mam tak samo.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-10-11, 20:28
Gregg gdzie dokładnie klikasz w "pokaż nowe posty" ?
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-11, 21:27
Dokładnie w "Zobacz posty od ostatniej wizyty".
Ale ogólnie dzieje mi się coś takiego, że tylko dla strony głównej pojawia mi się fawikon z forum, a dla każdej strony "głębiej" jest tylko ikonka (kręcoce się kółko) ładowania strony i tak sobie stoi do usranej śmierci. teraz kiedy piszę posta też tak jest. Tak samo jak wylistuje nieprzeczytane posty. Wcześniej pojawiały się dymki z podglądem ostatniego posta a teraz nie.
Coś masz z przeglądarką, bo 3 razy tego samego posta wysłałeś.
Wysłany: 2011-10-13, 09:49
Nie mam nic z przeglądarką. Zrobiłem to specjalnie. Po wysłaniu posta kiedyś mnie przerzucało do tematu w którym pisałem teraz jest tylko okienko i czeka na reakcję (cały czas zamiast fawikonu na górze ikona ładowania strony) a jak dam cofnij - odśwież to wysyła ponownie zawartość. Po prostu strona nie wysyła odpowiedzi do mnie. Mam to samo na dwóch różnych komputerach i trzech różnych wersjach IE. Cos się dzieje ze stroną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum