Wysłany: 2006-03-19, 23:03 Z jakim zwierzęciem/rośliną sie utożsamiacie???
Tak sobie pomyślałam że warto aby każdy sie zastanowił jakie zwierze/roślina najbardziej pasuję do jego charakterku...jego zdaniem...
Ja jednoznacznie nie potrafie wymienić jednego zwierzątka ]
1) Jestem jak osiołek - uparta
2) jestem jak kot - miły , przytulny tajemniczy
3) Jestem jak lwica - towarzyska , lubiącą być nieraz w centrum zainteresowania....
4) no i oczywiscie jak ,,Malinka"
A wy z jakim zwierzątkiem sie utożsamicie?? A może macie jakieś zastrzeżenia co do wyboru fumowiczów (np: waszym zdaniem nie są prawda) napiszcie o tym...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
brzmi rozkosznie ......... , a jesteś taki groźny i niebezpieczny czy posiadasz inne jego cechy ??
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-20, 19:46
Angel napisał/a:
brzmi rozkosznie
Rozkosz to moje ulubione słwo
Cytat:
a jesteś taki groźny i niebezpieczny czy posiadasz inne jego cechy ??
no to lubisz piękne słowa !! No to prócz tego jakie jeszcze cechy Tygrysa lub Tygrysiątka posiadasz ??
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-22, 14:32
Angel napisał/a:
No to prócz tego jakie jeszcze cechy Tygrysa lub Tygrysiątka posiadasz ??
a co tak wyciagasz ze mnie informacje??? jak mnie poznasz to zobaczysz moze kiedyś jestem tez opiekuńczy i walcze o rodzine i dziewczyne
Jesli chodzi o 1 i 3 punkt Malinki to widac po postach że posiada te cechy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum