Wysłany: 2006-03-20, 01:11 Samochód który mi sie podoba..
A to jest samchodzik który zawsze mi sie podobał ..oczywiscie z wyglądu ponieważ to co ma w śroku to kobiete zazwyczaj nie interesuje tylko zeby ładnie sie prezentował... mnie to auto juz dawno zauroczyło.. nie ma tyle bajerów jest proste owalne zgrabne i w sam raz dla kobiety...
A wy co o tym myślicie od strony męskiej?? warto taki kupić??? psuje sie często?? jakie sa jego wady i zalety bo ja sie nie znam a chciałabym sie dowiedzieć....
thalia5[1].jpg
Plik ściągnięto 20928 raz(y) 8,87 KB
lf90_pt1[1].jpg
Plik ściągnięto 21020 raz(y) 10,17 KB
jf90_p[1].jpg
Plik ściągnięto 21020 raz(y) 11,45 KB
kf90_p[1].jpg
Plik ściągnięto 63 raz(y) 13,06 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-21, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Autko fajne, nie wiem jakie ma wady i to nie z męskiej strony post ja wolę bardziej terenowe, duże, chociaż Ratpac też mi się bardzo podba a do terenowych raczej nie należy Ostatnio w wyobrażni jeździłam czarnym samochodzikiem < KIA SORENTO> ale ostatnio odkryłam lepsze !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-20, 10:04 Re: Samochód który mi sie podoba..
Malinka napisał/a:
A to jest samchodzik który zawsze mi sie podobał ..oczywiscie z wyglądu ponieważ to co ma w śroku to kobiete zazwyczaj nie interesuje tylko zeby ładnie sie prezentował... mnie to auto juz dawno zauroczyło.. nie ma tyle bajerów jest proste owalne zgrabne i w sam raz dla kobiety...
A wy co o tym myślicie od strony męskiej?? warto taki kupić??? psuje sie często?? jakie sa jego wady i zalety bo ja sie nie znam a chciałabym sie dowiedzieć....
Ponoc o gustach sie nie dyskutuje ale to jedno z najbrzydszych aut. Co nie przeszkadza mu w byciu bardzo funkcjonalnym i wygodnym pojazdem. Co do awaryjnosci opinie sa raczej pozytywne no moze poza zawieszeniem ale to juz poczesci wina naszych drog.
Co do aut pieknych to mnie to przypadlo do gustu - V12 Vanquish S:
Blink, dokładnie... najpierw zaczęli stukać je na Turcję, a później zobaczyli, że Turki nie mają za grosz gustu, to wepchnęli do Europy... Dla mnie osobiście to naprawde najbrzydsze auto z miarę nowych serii
Mi sie tam podoba ... jeszcze podoba mi sie bardzo bardzo fiat albea ford focus opel astra renault megan no i oczywiscie renault thalia... i jak bede miała kiedyś samochód to napewno jeden z nich.. ładnie sie prezentują moim zdaniem..a który jest najlepszy???
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Mnie się podobają zwłaszcza niemieckie autka ale nie tylko , tj: Audi A6 i A8, wszelkie auta BMW, VW Golf (ten nowszy model), Opel Vectra.. No i wiele innych!
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-20, 22:10
hmmmmm
w zakresie mojch możliwości, tj. w perspektywie 2-3 lat czarna Leganza CDX na alu, z pełną elektryką, klimą, w skórze i najlepiej automat. Jak za taki wypas to taniutkie auto (ok.15 tyś. a można i taniej) bo marka mało popularna, ale solidne bo chyba opel maczał w nim "palce".
w sferze marzeń, to niebieściutkie Subaru Impreza WRX ze złotymi felgami, 4x4 .........eh, jak to się musi prowadzić w zakrętach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum