Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2011-06-17, 15:10 Operatorzy sieci komórkowych.
Założyłem ten temat bo chciałbym poznać wasze opinie na temat operatorów komórkowych w naszym kraju.Kończy mi sie właśnie umowa z Play na abonament i mam dylemat czy zmieniać na innego czy zostać.W obecnej chwili mam abonament 45 złoty(100 minut) i nie zawsze to wydzwaniam.Co proponujecie.
Ostatnio zmieniony przez tom25 2011-06-17, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-06-17, 16:19
Ja mam 3 umowę w erze (aktualnie t-mobile teraz to jest podobno), aneks bez telefonu, 30zł, 160 minut. Ale powiem szczerze że nowi klienci przy pierwszej umowie i biorąc telefon do tego pewnie dostana jakieś dużo gorsze warunki.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Ostatnio przedłużałem umowę. Zadzwoniłem bezpośrednio na infolinię i mam znajomego co też pracuje w telemarketingu w Play.
Telemarketer na początku zaoferował mi standardową umowę co na stronie internetowej Play jest przedstawiona. Powiedziałem mu że w salonie dostanę to samo i czym mnie chce przekonać?
100MB internetu albo godzina rozmowy do innych sieci co miesiąc dodatkowo(poza tym co w standardowej ofercie)
Także nie bierz tego co ci zaoferują... Znajomy z kolei dostawał oferty przedłużenia umowy i dopiero za 5 razem podpisał.(4 oferty od innych telemarketerów odrzucił bo nie chcieli mu telefonu obniżyć o 100zł w abonamencie na 2 lata)
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2011-06-18, 13:33
Dzwonili do mnie z PLAY ale oferują mi ofertę taką samą jak dla nowych klientów,mi sie wydaje że operatorzy chcą łapać nowych klientów,a starych to mają gdzieś.Najbardziej mnie rozwala reklama 4G przecież takiego czegoś w naszym kraju nie ma może w Japonii to jest.
Wysłany: 2011-06-18, 13:49 Re: Operatorzy sieci komórkowych.
tom25 napisał/a:
Założyłem ten temat bo chciałbym poznać wasze opinie na temat operatorów komórkowych w naszym kraju.Kończy mi sie właśnie umowa z Play na abonament i mam dylemat czy zmieniać na innego czy zostać.W obecnej chwili mam abonament 45 złoty(100 minut) i nie zawsze to wydzwaniam.Co proponujecie.
Pamiętaj że, aby rozstać się z PLAY musisz wysłać pisemne wypowiedzenie umowy minimum miesiąc przed jej zakończeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum