* Dowiedziałam się w szkole .. koledzy dostali lizaki bo kwiatki to tak głupio trochę *
Wieć skaładam najserdeczniejsze życzenia wszytskim panom na forum i nie tylko...
Dużo zdrówka bo to najważniejsze !!! powodzienia w życiu zawodowym a także osobistym.... !!!!
Dużo kassyyy i wszystkiego wszystkiego co sobie zażyczycie
W imieniu swoim i wszystkich dziewczyn z forum... ( chociaż one pewnie same złożą życzenia i sie wypowiedzą w tym tematcie
Życzę Wam częstych przeprowadzek, za każdym razem do coraz większego domu i wielu spotkań z mechanikami - za każdym razem przy nowym samochodzie
Życzę Wam prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, niskich podatków, pomyślnych wiatrów, błyskotliwych ripost, pozycji lidera, samych pozytywnych wibracji, niezmiennie zielonego światła, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, nie wieszającego się
komputera, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, pakietu kontrolnego, zdobycia Mount Everestu, ostatniego słowa, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń i postów wszystkiego o czym tylko marzycie ...:)
Z okazji Waszego Święta - my, dziewczyny, życzymy każdemu chłopcu:
- Dziewczyny - tylko tej najfajniejszej,
- Ciastek - tylko tych najsłodszych
- Samochodów - tylko tych najszybszych
- Zabaw - tylko najweselszych
- Przygód - tylko najciekawszych
... i butów - takich, co najlżejsze
w których wszędzie mógłbyś dotrzeć!
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
A ja powiem tak - z tego co mi wiadomo to dzień chłopaka jest jakoś we wrześniu. Jeszcze sobie dzień faceta wymyślili. Niedługo dzień chłopa albo chłopczyka będzie. Heh.
Przykro mi, ale tego "święta" nie uznaję. Mnie wystarczy tylko wrześniowy dzień chłopaka. Bez urazy
A ja powiem tak - z tego co mi wiadomo to dzień chłopaka jest jakoś we wrześniu
Tego powiem szczerze nie słyszałam jeszcze tej daty....
Z tego ci sie orjętuje to dzień chłopaka jest 2 dni po dniu kobiet czyli 10 marca a dzień dorosłego faceta dzisiaj... z tego co sie pytałam i sprawdzałam to dzisiaj jest napewno
Marta napisał/a:
My mamy dzień kobiet, ale nie mamy dnia dziewczyny. A wy macie i dzień faceta i dzień chłopaka
Marteczko to jest tak kobieta zawsze jest kobietą a facet przechodzi fazy.. Najpierw jest chłopakiem niedojrzałym więc obchodzi dzień chłopaka a potem jak już dojrzeje to obchodzi dzień faceta I to cała zagadka
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-04-04, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Z tego ci sie orjętuje to dzień chłopaka jest 2 dni po dniu kobiet czyli 10 marca a dzień dorosłego faceta dzisiaj... z tego co sie pytałam i sprawdzałam to dzisiaj jest napewno
Dziwne, bo my zawsze we wrześniu kupujemy chłopakom prezenty z okazji ich "swięta", ale daty konretnie nie pamiętam.
A co do daty 10 marzec to ja właśnie słyszałam, że to jest dzień mężczyzny. Także chłopcy się nie mogą zdecydować i mają 10 świąt do roku (jak nie cały rok ).
[ Dodano: 2006-04-04, 15:12 ]
Malinka napisał/a:
Marteczko to jest tak kobieta zawsze jest kobietą a facet przechodzi fazy..
Dziewczyna też przechodzi fazy.. Najpierw jest dziewczyną, później staje się kobietą.. Nieprawdaż?
Dziewczyna też przechodzi fazy.. Najpierw jest dziewczyną, później staje się kobietą.. Nieprawdaż?
No taaa ale my szybciej dojrzewamy .. to był taki mały żart i wyolbrzymienie tego że facet wolniej dojrzewa i mu 2 święta są potrzebne
Marta napisał/a:
A co do daty 10 marzec to ja właśnie słyszałam, że to jest dzień mężczyzny. Także chłopcy się nie mogą zdecydować i mają 10 świąt do roku (jak nie cały rok ).
Mniejsza o to... nie będziemy sie sprzeczać jaki to dzisiaj dzień czy faceta chłopaka mężczyzny czy chłopczyka ważne że dzień który obchodzi płeć przeciwna
Raczej uświadomiłaś, bo wątpię żeby oni w ogóle wiedzieli o tym, że jest dzisiaj takie święto.
Szkoda że dla nas nie wymyślą jakiegoś nowego święta. Nam też byłoby miło :]..
Raczej uświadomiłaś, bo wątpię żeby oni w ogóle wiedzieli o tym, że jest dzisiaj takie święto.
Szkoda że dla nas nie wymyślą jakiegoś nowego święta. Nam też byłoby miło :]..
Wiesz co dziwię się że nie wiedzieli o tym ... może u was się kiedy indziej obchodzi niż w Łodzi... No nam też by mogli też coś dodać
no ja słyszłam o dacie 10.03 i 04.04 i o wrześniu też słyszałam !! A ja mogę wam składać życzenia i od święta i bez !! Więc :
Wszystkiego najlepszego Panowie !!
Niech każdy dzień będzie dla Was lepszy od poprzedniego, niech radość i szczęście w waszych serduszkach gości, a po każdym dniu zwątpienia niech przychodzi trzy razy bardziej szczęśliwy Spełnienia wszystkich marzeń i multum nowych Tabuny przygód i gorących kobiet Gorące buziaki
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ostatnio zmieniony przez Angel 2006-04-04, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum