Ktoś tu kiedyś na forum prosił o pomoc, też w jakimś internetowym plebiscycie.
Według mnie takie plebistycy pokazują kto szuka dowartościowania i zachwytu, a patrząc przez pryzmat konkursów, które były organizowane w regionie wieluńskim tylko utwierdzają mnie, że wielu osobom brak choć odrobiny samokrytyki. Spośród konkursów piękności o większym kalibrze patrząc na Miss Polski to część tych pań wg mnie jest tam z przypadku, bo zgłaszają się same, a nie zgłaszają je osoby którym podoba się ich typ urody. Nie, nie zazdroszczę, bo pewnie ten argument poszedłby w dyskusji jako pierwszy, jedynie wg mnie powinna być udostępniona opcja - "Wstrzymuję się od głosu", pokazałoby pewnie ciekawą statystykę.
P.S. Nie dywaguje nad osobą, której dotyczy temat tylko ogólnie, już podobne inicjatywy były w okolicach Wielunia. Nie wygrywa najładniejsza, a ta najbardziej rozpromowana wśród znajomych znajomych i na portalach społecznościowych. Jeśli miałoby to być obiektywne na forum, post musiałby mieć chcarakter informacyjny, a nie kierunkujacy na konkretną kandydatkę.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-08-24, 18:28
tiaaa... thx anyway..
Gregg Sparrow napisał/a:
po większej ilości zdjęć można byłoby lepiej docenić
poszukaj na FB
ourson napisał/a:
Mistera żadnego nie promujesz?
eee... no jakoś mnie to nie pociąga.. [;
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-24, 18:45
rafalekjan napisał/a:
poszukaj na FB
Jasssssne po imieniu to można sobie szukać 100 000 Weronik
Jeżeli już robisz jej taką reklamę to mógłbyś wrzucić jakąś fotę na forum pewnie bysię nie obraziła
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-08-24, 19:56 Re: Pomoc w konkursie - Miss wakacji 2011
rafalekjan napisał/a:
Można głosować raz dziennie (lub z innego IP).
heh, czyli posiadacze adsl mogą cały dzień glosować w kółko? absurd moim zdaniem...
1. wybrać kandydatkę, nacisnąć głosuj
2. /etc/init.d/sagem restart w konsoli systemu enter
3. wstecz,
4 wybrać opcji głosuj
5 wybrać ostatnie poleceni konsoli strzałką w gorę enter
6. skoczyć do punktu 3.
Paranoja dosłownie... ale nieważne robię chyba offtop.
Można nawet na to napisać skrypt w bashu i dać na screenie na noc chyba... xD
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
ASUS freak!
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-08-24, 19:58
Nie zabezpieczysz sie przed czyms takim - chyba, że rejestracja w portalu.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-08-24, 20:09
W sumie tak, a to by się mijało trochę z celem takiego konkursu, z drugiej strony osób które znają basha dostateczne dobrze żeby zrobić taki automat i maja dostęp do shella na adsl nie jest znowu tak dużo... Ale też nikt tego nie rozważył pewnie przy tworzeniu tej sondy konkursowej.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-08-25, 08:49
Jak mam być szczery, to mnie podoba się numer cztery I pewnie nie bez kozery znajduje się na drugim miejscu, tuż za dziewczyną, która ... "kupuje" głosy (a nie wiadomo gdzie jeszcze szuka w ten sposób poparcia).
Nie wiem czy to ważne, ale niektóre kandydatki trzymają w rękach nie te numery, do których zostały przypisane w głosowaniu internetowym.
Niech wygra uroda, a nie ugoda
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-08-25, 15:15
miko 005 napisał/a:
Jak mam być szczery, to mnie podoba się numer cztery I pewnie nie bez kozery znajduje się na drugim miejscu, tuż za dziewczyną, która ... "kupuje" głosy
A skąd wiesz jak zdobywa głosy kandydatka nr 4 To "kupowanie" w Twojej wypowiedzi trochę przesadzone Kolega z forum prosi to się pomaga. Nikt tu nikogo nie zmusza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum