Wysłany: 2011-08-29, 14:43 Lokal do zorganizowania imprezy rodzinnej
Witam
Szukam lokalu w którym można by zorganizować chrzciny. Mnóstwo jest tego w Wieluniu, ale chodzi mi o to, zeby było smacznie, bezproblemowo i nie ukrywam- tanio.
Moze jest ktoś kto ostatnio tez organizował podobną imprezę i mógłby jakiś lokal w Wieluniu lub bliższej okolicy polecić?
Będę wdzieczna za podpowiedzi
Pozdrawiam
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Naprawde nie ma czegoś żeby jakość i cena szły w parze?
Werona odpada - nawet nie wiem czy organizują imprezy na 20 osób, a cateringu nie chcę, no i poza tym nie jestem do Werony przekonana
Co do Romy to właśnie nie wiem jak cenowo to wygląda
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-08-29, 18:13
Polecam Amfiteatr na taką małą imprezkę. Byłem w Weronie na chrzcinach niedużych. W tym samym czasie za parawanem były inne chrzciny.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Snack Hunter wg mnie, bije konkurencje na głowę pod względem smaku i obsługi. Lokal idealny na taką ilość osób. Sprawdzony imprezą rodzinną o zbliżonej liczebności gości.
Źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że nie chcę cateringu do domu, zależy mi na zorganizowaniu czegoś w lokalu, bo w chwili obecnej nie mam ani czasu, ani chęci na takie imprezy (a raczej sprzątanie po nich ) w domu
Ten Snack Hunter to gdzie jest bo pierwsze słyszę?
Poszukam numerów i podzwonię do wymienionych przez Was miejsc, ale za kolejne podpowiedzi się nie obrażę
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-08-30, 17:15
Myślę, że cenowo będzie to uzależnione od ustalonego menu. Nikt, niczego nie zrobi Ci za darmo. No chyba, że zażyczysz sobie tylko dwa ciepłe dania ... herbatę i kawę Przepraszam
A jeśli chodzi o tego typu imprezy, to pewnie musisz się liczyć ze stawkami do ok. 100 złotych na głowę. Jak już cokolwiek załatwisz, to skoryguj tę sumę OK?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomogła: 3 razy Wiek: 38 Dołączyła: 18 Sie 2009 Posty: 76 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-01, 13:30
Moim zdaniem odpowiednim lokalem na tego typu imprezę jest ROMA. Dobre jedzenie, wszystko ładnie podane i obsługa pierwsza klasa. My robiliśmy tam chrzciny synka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum