Dlaczego tak sądzę ponieważ gdy zawsze zaczynałam znajomość z jakimś facetem a nie chciałam się z nim wiązać to rozmawialiśmy na temat koleżeństwa a potem przyjaźni ... i kiedy ja już uwierzyłam że znalazłam przyjaciela płci męskiej to zawsze okazywało się że on oczekuje czegoś wiecej niż przyjaźni.. smutne to ;( i moim zdaniem przyjaźń kobieta +mężczyzna = nie ma przyszłości... (no może żę przyjaciel z przedszkola ... są oczywiście wyjątki ale jest ich napewno mniej ;( Teraz już nawet nie próbujęszukać przyjaźni ze strony mężczyzn bo to się zawsze kończy tak samo ... wole żeby mi powiedział wprost co myśli a nie zasłaniał się przyjaźnią.. bo potem ja jestem jeszcze bardziej rozczarowana
A wy co myślicie na ten temat ???
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
NIE MA PRZYJAŹNI MIEDZY KOBIETĄ I MĘZCZYZNA! Juz kiedys o tym pisalam.Nie zawsze Malinko to facet chce czegos wiecej. Czasami role sie odworca. Badz co badz nie jest mozliwa taka zazyłosc bez podtekstów, no chyba, że maja inna orientacje seksualna. Wowaczas moze...
A ja wam wierzę na słówko bo ja chyba nadal mam złudzenia, że jednak takowa przyjaźń może zaistnieć. Mam kilku przyjaciół <facetów> z którymi jestem w genialnych układach i nie ma czegoś ponad to ..... chociaż ostatnio rzadko się widujemy, ale spędzanie z nimi czasu to rozkosz !! Czasem, aż szczęka boli od uśmiechu !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie przyjaźni między kobietą a mężczyzną.
Zawsze jedna strona w pewnym momencie chce czegoś więcej.
Poza tym znam takich "przyjaciół" - żenujące, żałosne itp.
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie przyjaźni między kobietą a mężczyzną.
Zawsze jedna strona w pewnym momencie chce czegoś więcej.
Świeta racja
ANGEL a długo sie z nimi znasz?? nigdy nie wyczułaś niczego wiecej niż koleżeństwa?? Bo w pewnym momencie to niestety sie ujawnia i jest wtedy bardzo przykro... ;( wiem coś o tym i nie polecam... bo nie jest to miłe przeżycie.. ;(
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Wiesz co miałam raz taką sytuację, ale została szybko opanowana i nie było to aż tak bardzo przykre, zależy z kim się ma do czynienia i jak do tego podchodzisz ..... nie wiem, nie chcę w sumie nic o tym mówić, bo cholera, ja naprawdę wierzę w taką przyjaźń, albo poprostu chcę ........ jestem jeszcze młoda, później się przekonam !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ostatnio zmieniony przez Angel 2006-04-13, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
no bo jesteś na tyle ładna i inteligętna, że faceci ustawiają się w kolejce do Ciebie i jak nie jako facet to przynajmniej przyjaciel ..... hehhee szczęściaro
pożyjemy zobaczymy, narazie nie mam skrajnych sytuacji
no bo jesteś na tyle ładna i inteligętna, że faceci ustawiają się w kolejce do Ciebie i jak nie jako facet to przynajmniej przyjaciel ..... hehhee szczęściaro
Ale se powiedziałaś lepiej nie mogłas... wcale się tak nie czuje
A tak na marginesie odezwała sie ta która nie jest ładna i inteligentna i której nauka wchodzi do głowy bez uczenia sie
też jestem zdania ze nie ma przyjazni miedzy kobietą a męzczyzną, chociąż nie raz w takim ukladzie bylam i to wszystko to jedna wielka (słowo wymoderowano) (słowo wymoderowano) warte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum