Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-01-15, 18:32 Idiotyzm 2011 ankieta
IV edycja Idiotyzmu roku „Idiotyzm 2011”
Zasady oddawania głosów:
- Czas na oddawanie głosów; 31.01.2012
- Możemy oddać głosy na maksimum trzy nominacje
- Wyniki będą ukryte do dnia zakończenia głosowania
Tutaj będziecie mogli przeczytać krótkie charakterystyki nominowanych wydarzeń.
Jeśli już oddaliście głosy na "Idiotyzm 2011" to teraz przejdźcie na stronę "Pozytyw 2011" i też zagłosujcie
Czekamy zatem na zwycięzcę
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2012-01-17, 09:32, w całości zmieniany 3 razy
idiotyzm roku- spadek siatkarza z plus ligi i brak organizacji wośp w wieluniu. pozytyw - rozpoczęcie prac budowlanych Kamienicy Niebieskiej przy ulicy Królewskiej. tyle
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-01-16, 10:28
Dla mnie osobiście bulwersująca jest sprawa kina. Ale coś mi mówi, że aborcyjna wystawa ma wielkie szanse na tegoroczne laury Tym bardziej że wcześniejsza dyskusja na ten temat, dobitnie pokazała ilu mamy na forum przeciwników tej wystawy w takiej formule
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-01-24, 15:57
ostatnie dni głosowania
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Na liście brakło dworca kolejowego, od lat nie można kupić biletu, schody połamane, ciemno, kiedyś moja znajoma przyjechała do Wielunia, ale jak wysiadała z pociągu to konduktor zapytał "czy pani się nie pomyliła, czy pani na pewno dobrze wysiadła?" dworzec to wizytówka miasta, na wsiach są ładniejsze dworce, od dwóch lat nie robi się z tym nic.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-26, 09:06
To wszystko prawda co mówisz, ale po pierwsze trzeba było o tym pomyśleć gdy był czas na nadsyłanie propozycji do tej ankiety, a po drugie myślę że temat dworca kolejowego bardziej by się nadał do czegoś w rodzaju "idiotyzmu ostatnich paru lat", bo taki stan rzeczy utrzymuje się już od dawna.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-01-26, 16:00
termin na zgłaszanie kandydatur już minął. Teraz czas na głosowanie
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum