Wysłany: 2012-03-07, 11:25 Dobry Fryzjer i Kosmetyczka w Wieluniu
Witam
Chciałabym się dowiedzieć czy znacie może jakiegoś DOBREGO fryzjera i makijażystkę z Wielunia lub bliskich okolic?
chodzi mi tutaj o makijaż i fryzurę ślubną...
nie szukam jakiś wyszukanych fryzur, chce być po prostu w miarę normalnie uczesana i dobrze umalowana
chce żeby ten ktoś znał się na tym co robi i potrafił doradzić..
bardzo PROSZĘ za co z góry DZIĘKUJĘ o jakiekolwiek porady
Dołączam do tematu również jestem zainteresowana ale tylko kosmetyczką w celu wykonania makijażu ślubnego. Najlepiej aby była to kosmetyczka która dojeżdża do klienta i oczywiście najpierw chciałabym zobaczyć jakieś przykładowe makijaże.
czyli tak jak myślałam w WIELUNIU po prostu NIE MA DOBREGO FRYZJERA!!!
SERIO dwa razy się tu czesałam i porażka - sztuczna fryzura!
po wyjściu z gabinetu obraz nędzy i rozpaczy!
reakcja bliskich w domu śmiech i gadanie typu "a nie mówiłam"
Zawsze można jechać się uczesać do Warszawy. Albo nawet do Paryża...
o tak ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ!!! albo wiesz co lepiej zrobić?
uczesać się samemu - najlepiej tak jak czeszesz się zawsze i dobrze sie czujesz - bo ja przez takie czesanie u "paproków" miałam zdu_ione dwa wesela!
nie wiem czy można napisać gdzie sie czesałam wiec wole nie ryzykować ale z chęcią bym napisała by inni mogli omijać
a w Wieluniu NIE MA DOBREGO FRYZJERA sama się przekonałam i duzo też można usłyszeć od ludzi m.in. jak leżałam w szpitalu - nikt tu nie chwalił ŻADNEGO!!!
szkoda bo miasteczko SUPER
gódka, może nam się pochwalisz, gdzie Cię tak nędznie uczesali?
A co do ludzi, których pytałaś, to może po prostu nie mieli pojęcia i chodzą gdzieś po jakichś zakładach, gdzie nikt nie przywiązuje wagi do wyglądu?
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2012-05-08, 09:09
gódka napisał/a:
czyli tak jak myślałam w WIELUNIU po prostu NIE MA DOBREGO FRYZJERA!!!
SERIO dwa razy się tu czesałam i porażka - sztuczna fryzura!
po wyjściu z gabinetu obraz nędzy i rozpaczy!
reakcja bliskich w domu śmiech i gadanie typu "a nie mówiłam"
o kosmetyczkach się nie wypowiem...
Ryngolec ma dobrego fryzjera ..zawsze jest suuper uczesany
Romek pochwal się kto Cie tak robi na bóstwo
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Gódka, spokojnie możesz napisać u kogo byłaś, też chętnie się dowiem kto Ci spaprał. Również nie mam zbyt dobrych recenzji na temat fryzjerów, ale byłam jedynie u kilku, więc nie mogę się wypowiedzieć na temat każdego. Bardzo chwalą sobie Dawida, który ma na Św.Barbary salon, ale ja tam nie byłam. Również na Mokrej podobno jest fajny salon. Ja lubię chodzić do Magdy, ma salon na Wyszyńskiego, nigdy mi kuku jeszcze nie zrobiła na włosach.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-05-08, 11:51
Ja polecam z czystym sumieniem salon na ulicy Mokrej - Ola Jakubowska tel. 512 998 616 - zawsze wychodzę zadowolona z efektu jej strzyżenia i czesania. Szkoda, że forumowi Koledzy i Koleżanki jak zwykle muszą być złośliwi - widać bez tego żyć się nie da na tym forum - dziewczyna ma pytanie i liczy na pomoc a nie na głupie docinki - może trochę przystopujcie bo nie każdy jest wszechwiedzący takj jak większość z Was na tym forum. Gódka mam nadzieję, że pomogłam choć trochę.
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
gódka, Nie zgodzę się z Tobą,że nie ma dobrego fryzjera sama mieszkam i korzystam z usług fryzjerskich w naszym mieście od wielu lat. Może po prostu źle trafiłaś albo masz bardzo wysublimowany gust. Zresztą na Wieluń jest ponad sto zakładów fryzjerskich i każdy z nich jakoś funkcjonuje co ciekawsze co jakiś czas otwierają się kolejne. Więc nie mów,że nie mamy dobrych fryzjerów.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum