ja tak jak Ferbik shake lubie, ale to od czasu do czasu... omijam to miejsce jak moze ze wzgledu na zdrowie, a pracować tam bym nigdy nie chciała bo pewnie bym Współczuje Malinka takiej pracy, serio w Łodzi nie ma innej pracy?? chociaz kelnerki w jakims pozadniejszym lokalu ??
Współczuje Malinka takiej pracy, serio w Łodzi nie ma innej pracy?? chociaz kelnerki w jakims pozadniejszym lokalu ??
Sobie tez współczuje.. ale nie jest az tak zle juz wszystko umiem i nawet mi ta praca sprawia przyjemność własnie teraz mam przerwe w maku... szukam cały czas czegos innego... jak bedzie cos co bedzie mnie zadowalać to może sie zwolnie..
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Najważniejsze, że praca sprawia Ci przyjemnośc. Oby tak dalej. No i powodzenia !
A teraz o restauracji...
Jak na McDonaldy od morza aż po góry to 2-3 mi nie odpowiadały - obsługa niemiła, toalety brudne, mięso jakies stare, zgnite ... A było to w Łodzi i Kaliszu.
A ogólnie rzecz biorąc bardzo lubie jesc w Mc, mimo tego, że to sama "natura" jest
Najbardziej bawią mnie tam hamburgery, które są wielkości kajzerki
Dla przykładu jesli przychodzi jakis pan który chce sie najeść to musi kupić przynajmniej z 8 aby zaspokoić głód...
Niedawno przyszło 4 facetów i zamówili 40 cheesów (na 2-óch tacach musiałam im zanieść )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Hasło mc donald brzmi klient nasz pan.... dla przykładu facet zaczyna jeść loda i w połowie stwierdza że był źle zrobiony i my musimy mu go wymienić i jeszcze przeprosić (ja oczywiście tak nie robie ) ale straszne są te standardy brrrr
Kiedyś płace w maku były po prostu śmieszne (3 zł /h) dlatego tak mało osób chciało tam pracować i miało takie a nie inne zdanie o tej restauracji ...
Teraz sytuacja sie zmieniła za godzine mc donald płaci 4.50 a za nocke 4.75 a jeśli masz nadgodziny to masz 6 zł / h więc myśle iż nie jest aż tak tragicznie .. zważając na fakt że gdy jesteś już wszystkiego nauczony to masz o połowę łatwiej (możesz ściemniać itd.. np 4 godziny z 8 myć sobie kafelki które mógłbyś umyć w pół godziny i podobne przykłady )
Więc wnioskując : Gdy już wiesz na czym rzecz polega masz łatwiej i wcale sie nie namęczysz a pieniądze też nie są aż takie tragiczne jak dla osoby takiej jak ja nie mającej żadnych podstaw do wykonywania jakiegoś zawodu po liceum i maturze (na moje wydatki mi napewno wystarczy bo ile wkońcu można ciągnąć pieniądze od rodziców???)
Gdyby mi się nie opłacało nie poszłabym tam..... mam wolne weekndy (najczęściej co drugi) wybieram sobie godziny i dni w jakie chce pracować naprawdę idą na rękę
Jedzenie w Mc jest dobre raz na jakiś czas ale jak juz wspominala syla obsługa niemiła toalety brudne....
a weźcie sobie pod uwagę fakt, idziecie na imprezę gdzie jest około 200 osób i powiedzmy sobie szczerze toalety raczej nie są czyste?
Tak samo jest tutaj w ciągu jednej minuty każdą toaletę odwiedzą conajmniej 2 osoby,
żeby było czysto i higienicznie jedna osoba z personelu misiałaby tam siedzieć i pilnować porządku Czy się mylę?
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum