Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-08-20, 15:40 I Rajd Pokoju Długołęka - Wieluń
Forumowy Klub Rowerowy przyłącza się do projektu I Rajdu Pokoju Długołęka - Wieluń.
1 września ruszamy do Bolesławca, by przywitać grupę i razem z nimi wracać do Wielunia. Godzina wyjazdu i trasa będzie podana później. Na pewno na 13.30 musimy być w Bolesławcu. Na razie zarezerwujcie sobie datę i wpisujcie kto planuje się wybrać. Obowiązkowo w koszulkach forumowych!
plakat01.jpg
Plik ściągnięto 194 raz(y) 79,11 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2012-08-20, 17:08, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2012-08-20, 17:05
Obowiązkowo musimy tam być w koszulkach forumowych a jeżeli ktoś nie ma a chciałby jechać to coś wymyślimy.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-08-26, 20:33
Ja już się skontaktowałem Nie dowiedziałem się ile osób zamierza przyjechać. Spodziewałbym się przepisowej piętnastki. Jutro być może dowiem się z innego źródła.
Cytat:
Bardzo nam miło, że wyrazili Państwo chęć przywitania naszego rajdu rowerowego i potowarzyszenia nam na trasie Bolesławiec - Wieluń. Planowo wjeżdżamy do Bolesławca od strony Chróścina, następnie zatrzymujemy się na ul. Sportowej, gdzie będzie 15 min postój regeneracyjny. Planowany wjazd do Bolesławca to godzina 13.30/13.45.
Jeśli ktoś z Państwa się zjawi i zechce z nami dojechać do Wielunia, to będziemy wdzięczni:)
Pozdrawiam
Wysłany: 2012-08-29, 16:39
Łukasz'79, będziecie?
Wysłany: 2012-08-29, 18:23
Do Bolesławca to od nas będzie zależało. W drugą już niekoniecznie. Na stronie organizatora jest napisane "Planowane, średnie tempo przejazdu kolumny rowerowej to 20 km/h."
Jeśli nie odwołają mi urlopu to będę, nie wiem jeszcze jak Aga bo coś tam jej wypadło i może nie zdążyć na wyjazd o 11.00, w sobotę rano zadzwonię do Ferbika to dam znać.
Zapomniałbym, Ferbik masz może jakieś wolne "rękawki" do pożyczenia na sobotę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum