Podpisuje się pod postem Ferbika, dzisiaj rano próbowałem wejść i (słowo wymoderowano), a jak już się dostałem, to ładowało mi się koło 5 minut jak nie dłużej i niech mi nikt nie mówi, że to wina łącza, bo z tym się nie zgodzę
Proponuje wprowadzić zapis o zakazie cytowania z innych stron (np. Onet) bez dodawania własnego komentarza.
Trochę denerwują mnie posty gdzie ludzie (Jaro, ywis) kopiują newsy z onetu i ich nie komentują. Niech chociaż napiszą po co to wklejają i co mają do powiedzenia na ten temat. Może dla niektórych to dobry sposób nabijania statystyk forum. Ja tak nie uważam.
Łukasz, to że kopiuje pewne widomości z onetu to tylko i wyłącznie forma przekazania jej dalej i próba wciągnięcia w dyskujsję innych.
Owszem nieraz się zdarza, że nie ma pod wiadomością mojego komentarza - będę się starał tego nie pomijać więcej.]
Ywis do Ciebie też się to tyczy, proszę komentuj newsy, które kopiujesz z netu i nie kopiuj wszystkiego co popadnie, jedynie te wiadomości, które uważasz za ważne, ciekawe i warte podejmowania dyskusji.
BTW. Łukaszu, a może czasami byś spróbował skomentować jakiegoś newsa - nie uzanam tego jako nabijanie postów z Twojej strony
Wysłany: 2005-08-04, 11:00
Wydaje mi się, że kopiuje te które mnie zaciekawiły i mogą zaciekawić innych. Co do komentowania, no problem dla mnie, będę to robił pod każdym postem jak sobie wszyscy życzą
BTW, zróbcie to forum, bo postów nie można normalnie pisać, non stop błędy!
Łukasz - też mnie to drażni, każdy przecież te same tematy może przycztać na onecie, wp itp... I równie dobrze może je skomentować tam... Ale nie ja tu rządzę.
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-04, 12:18
Hmm...podsumowywujac..
Wystepuja nieraz problemy z serwerem. (prędkość)
Posty mozna pisac bez zadnych przeszkod ( ywis cos masz nie tak )
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-04, 13:12
Marcin napisał/a:
Posty mozna pisac bez zadnych przeszkod ( ywis cos masz nie tak )
To nie wiem, co u mnie jest nie tak. Bo za każdym razem jak się zaloguje na forum i chcę napisać post i wysłać, to wyskakuje błąd... i (słowo wymoderowano)! Dopiero za którymś tam razem wyjdzie, ale też z błędem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum