Wysłany: 2013-04-10, 14:34 Promocja na przegląd klimatyzacji - tylko 2 dni.
Mała promocja wiosenna. Przegląd układu klimatyzacji 50zł z czynnikiem gratis do 300g. Powyżej 300g ubytku za każde 100g - 6zł. Olej sprężarkowy gratis.
Czekałem na taką promocję. Usługa na 5 i jeszcze jedno autko tam jutro przyjedzie, a może i dwa
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-04-11, 07:46
Dusiu w soboty do której ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Również polecam serwis SpaCar. Odkleiła mi się okładzina hamulcowa w tylnim kole, dziś telefon, jutro wymiana, szybko, sprawnie no i przede wszystkim jeszcze na piwo zostało
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-04-12, 18:49
dusiu, miałem być u Ciebie już w tamtym roku, zeszło jakoś. Ale tej wiosny to już nawet mus, więc będę się umawiał indywidualnie. Klimatyzacja oczywiście
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Szkoda, że o promocji się dowiedziałem wczoraj, ale cóż
Jaka jest cena sprawdzenia, ewentualnie odgrzybianie i napełnienie klimatyzacji poza promocją ?
I tak muszę to zrobić, a dużo pochlebnych recenzji tutaj przeczytałem to chyba również skorzystam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum