Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-06-19, 22:00 Spotkanie forumowiczów z naszymi czworonogami?
hmmm tak sobie pomyślałam, że organizuje się spotkania forumowiczów, jakieś rajdy rowerowe, to czemu by nie zorganizować spotkania z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi?
Zawsze raźniej wyprowadza się psiaki ze znajomymi.
Co o tym myślicie?
Byłby ktoś chętny?
Ja się oczywiście pisze na to jak coś
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Hej napisałam tego samego dnia podobny temat niestety nikt mi nie odp..... Szkoda że ludzie tutaj są strasznymi samosiami że tak powiem. Jakiego masz psiaka
Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-06-26, 22:05
To może zapoznamy nasze psiaki?
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-06-27, 09:10
Chłopaki czy dziewczyny ?? , mam amstaffa tylko nie wiem czy czytacie fakt i super expres .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie czytam brukowców więc dlatego dziwiło mnie to pytanie i nie znaczy to że jestem blondynką ;p O amstaffach czytałam dużo bo ogólnie interesują mnie rasy psów i ich zachowania itp. Jeżdżę na wystawy i tam również spotykam właścicieli z tymi psiakami i z regóły są to psiaki otwarte przyjacielskie mimo ich wyglądu ale to wszystko zależy jak jest wychowywany, jakich miał rodziców z jakiej hodowli pochodzi
Wysłany: 2013-06-28, 18:53
Ferbik napisał/a:
Bo Maciej miał na myśli to, że brukowce i inne "autorytetowe" źródła piszą o amstaffach same "superlatywy". Blondynki...
A tam czepiasz się Sam żeś blondynka
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-07-02, 09:14
99% osób widząc moie dzieci z moim psem tylko czeka kiedy ta moja fajtłapa rzuci się chłopakom do gardeł . Już mi zbrzydło tłumaczenie więc mam wyje...e .
Jestem za , ale w sierpniu , w lipcu jestem gościem w domu .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum