Czy wiecie coś o organizowanych w okolicach wielunia balach/imprezach sylwestrowych? Czy macie może jakieś doświadczenia gdzie warto iść, a gdzie lepiej się nie wybierać?
Będę bardzo wdzięczna za różne sugestie i myślę, że nie tylko ja, ponieważ wiele osób decyzje o tym jak spędzić sylwestra podejmuje na ostatnią chwilę.
Ze swojej strony wiem tylko, że bale organizowane są w:
- Zielonej Werandzie
- Mazurku
- Best Western
- Chacie Walichnowskiej
Pozdrowienia,
Anna
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2013-11-14, 17:41, w całości zmieniany 2 razy
Potwierdzone masz te ceny? Rok temu w Symfonii było coś koło 600 zł od pary. W Zielonej Werandzie to jeśli coś to 600 zł ale też od pary - ale wydaje mi się, że było taniej.
Sylwester w ZW tańszy niż Andrzejki? Szczerze wątpię...
Potwierdzone masz te ceny? Rok temu w Symfonii było coś koło 600 zł od pary. W Zielonej Werandzie to jeśli coś to 600 zł ale też od pary - ale wydaje mi się, że było taniej.
Sylwester w ZW tańszy niż Andrzejki? Szczerze wątpię...
Ceny totalnie niepotwierdzone, znalezione gdzieś tam w necie, chciałam poznać Wasze opinie i doświadczenia o jakiś balach w okolicach w Wieluniu.
Ja zazwyczaj spędzałam sylwestra na domówkach, ewentualnie w domu z dziećmi
(Wyrzuciłam ceny z pierwszego postu, żeby nie mylić innych czytelników.)
Ja byłam na balu tylko w "rzemiośle" (tak poza tym to raczej domówki), więc nie mam porównania. Zastanawiam się gdzie iść w tym roku. Na razie szykuje się domówka u znajomej.
100 zł w Zielonej Werandzie mnie rozwaliło. Epa, jesteś zadowolona z balu w Zielonej Werandzie?? Warto?:>
Na początek ważna informacja;) Jestem facetem:)
Epa to skrót od nazwy mojego rodzinnego miasta-Pabianic, który jest wykorzystywany m.in na tablicach rejestracyjnych.
Co do Zielonej Werandy-było super. Drogo, ale z klasą. Mam tu na myśli: jedzenie, obsługę, muzykę i ogólnie warunki. Na prawdę warto.
Sylwester odbędzie się jak co roku w Symfonii w Osjakowie także wystarczy śledzić stronkę i Facebook'a. Narazie szczegółów nie mam, ale zapowiada się atrakcyjnie...
Wysłany: 2013-11-14, 01:00 Młodzieżowy Bal Sylwestrowy!
Witamy serdecznie i zapraszamy na niezwykły MŁODZIEŻOWY BAL SYLWESTROWY! Proponujemy Ci już dziś najlepszą z dostępnych opcji. Niezapomniany ostatni wieczór tego roku w towarzystwie znajomych, przy dobrej muzyce i przednim menu. Jeśli marzy Ci się coś wyjątkowego i szalonego w najpopularniejszą noc tego roku to koniecznie zapisz się już dziś
CENA ZAPROSZENIA TO: 100zł od osoby
Szczegóły balu widoczne są na załączonym zdjęciu.
Kontakt pod nr tel. 782110036 lub 664475663
s.png
Plik ściągnięto 39894 raz(y) 173,76 KB
Ostatnio zmieniony przez pavloc2 2013-11-14, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum