W Wieluniu jest Pan Szymala: http://www.mebloprojekt.com.pl/index.html
Meble wysokiej jakości z projektem i dobrym doradztwem, ale terminy zazwyczaj przeciągają się po kilka razy (przynajmniej z 5 lat temu tak było). Ale trochę cierpliwości, kilka upomnień i naprawdę fajne, nowoczesne meble powinny być gotowe.
Są też Panowie Sandak z Pątnowa. Nie polecam Pana Darka - zupełnie niepoważny i niesłowny człowiek - szkoda czasu na rozmowy z nim. Moje meble już stały i czekały na montaż, a jak przyszło co do czego to kilka godzin przed montażem zabrakło płyty. Ciągłe przekładanie terminów, zapewnianie, że meble już są na wykończeniu, a w rzeczywistości nawet projekt nie przeanalizowany. Meble robione na szybko i nieprzemyślane. Pomijane są prośby zawarte w projekcie danym jako wzór. Problemy na każdym kroku.
Teraz z kolei kontaktuje się z Panem Janem Sandakiem (osobny zakład, choć po sąsiedzku), a właściwie to chyba jego synem. Oni nie mają strony internetowej dlatego daje numer: 509-591-510. Po wizycie u nich wydaje mi się, że praca jest tam dobrze zorganizowana, a właściciel rzeczowy. Na razie to dopiero początek współpracy, ale pewnie już niedługo będę mógł coś dodać ciekawszego.
Meble Stasiak firma z Krzepic, w Wieluniu ekspozycja na Kopernika (MIRA). Niedawno robili mi kuchnie, jestem bardzo zadowolona, tak jak wyglądało na projekcie tak wygląda na żywo. Bardzo dobra jakoś itp.
Obiecałem, że jak będą skończone meble, o których pisałem wcześniej to dam znać jak poszło. Otóż z Panami Janem i Sebastianem Sandakami z Pątnowa poszło jak z płatka. Szybko, solidnie, w dobrej cenie - widać, że dobrze zorganizowani i dbają o klienta.
Gdzie byście aktualnie proponowali zamówić meble na wymiar? Kumpel u pana x dał 500 złotych zaliczki, po czym termin realizacji zmienił się z miesiąca na trzy... Jakiś pewniak w okolicy?
http://www.meblekuchenne.net.pl/
Najtaniej nie jest, ale mogę polecić z perspektywy 10 letniej eksploatacji. Do tej pory nie była potrzebna nawet najmniejsza regulacja. Brak śladów zużycia na powłokach malarskich. Meble są naprawdę ok.
A ktoś jeszcze tam zamawiał meble? Wykonali to w terminie? No i druga sprawa - czy to nie jest Twoja firma Mcdek? Pytam całkowicie poważnie...
Całkiem poważnie - nie. Piszę z perspektywy zadowolonego klienta Jeśli chodzi o terminowość, to skoro nie pamiętam - na pewno dużego poślizgu nie było (jeśli był w ogóle).
Jeszcze jakieś propozycje? Chciałabym mieć do porównania 2-3 oferty i z tyloma osobami pogadać, tak żeby dobrać to jakoś rozsądnie. Znajdą się jeszcze w mieście te 2 firmy godne polecenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum