Wysłany: 2005-08-01, 18:30 Stowarzyszenie ML - ekologiczne szuka chętnych do pracy
Stowarzyszenie poszukuje młodych osób które chciały by wziąć udział w pracach komisji wyborczych w wyborach prezydenckich oraz parlamentarnych. Jedyny mankament to dotyczy to osób z poza wielunia .
Ostatnio zmieniony przez mario's 2005-08-01, 19:41, w całości zmieniany 2 razy
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-01, 18:38
Podaj jakieś konkrety, bo jest tu trochę osób z poza Wielunia i może akurat się ktoś zainteresuje.
mario's [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-01, 19:09 odp
hmm.. Zalezy co was interseuje jedynym warunkiem to ukończone 18 lat co do płatności to płaci wasz urząd gminy my tylko dajemy możliwość pracy młodym osobom gdyż do tego zajęcia musi być osoba wystawiona przez stowarzyszenie lub partie polityczną.
Napewno wy musieli byście pobrać odpowiednie dokumenty z gminy i umówić się z nami abyśmy je wam wypełnili .Jeżeli macie jakieś pytanka to prosze śmiało pytać.
Ostatnio zmieniony przez mario's 2005-08-01, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-01, 19:13
Czy jest jakaś rekrutacja na podstawie której są wybierane osoby do pracy w komisji? Czy też wystarczy pobrać papiery jak piszesz, zgłosić się do Was i po kłopocie? I możemy być spokojni, że mamy pewną pracę?
mario's nie wiem czy wiesz, ale jest taki pkt w regulaminie dotyczacy poprawnosci pisania...
Wysłany: 2005-08-01, 22:20
BTW, jeśli chodzi o pisownie, to odkracza to nieco od tematu postu, a że chłopak ma dystografie, to nie nasza wina?! Nie? Więc nie miejmy mu za złe To taka moja mała aluzja do waszych powyższych postów.
tylko dysortografie, ale nie bede tego tematu poruszal, bo to dla mnie idiotyczne okreslenie. "Dysortografie" posiadaja ludzie nieoczytani, nie znajacy zasad pisowni. Odsylam chociazby do lektur w tym temacie prof. Bronislawa Roclawskiego
Wysłany: 2005-08-01, 22:44
Ty jak zawsze swoje. EOT! Nie odbiegajmy od tematu postu. Wszystko na ten temat!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum