Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-11, 17:49
ja proponuje tak:
* jesli chłopak to Piotrek
* jesli dziewczynka to Paulinka
proste polskie imiona które bardzo mi sie podobają,,,chociaz ostatnio podoba mi sie imie Lucynka;) takie oryginalne i rzadko spotykane...
a jesli już na żaden pomysł nie wpadniesz to imię Marta albo Marcin lub Michał pasuja jak ulał:D
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
po 1- Gratulacje !
po 2 - dziewczynka Zuzanna , chlopiec ->nie mam pojecia (na pewno odpada Ziemowit, Stefan, Janusz itp- pozniej biedne dzieci musza sie wstydzic )
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-12, 09:09
Cytat:
po 2 - dziewczynka n Zuzanna , chlopiec ->nie mam pojecia n (na pewno odpada Ziemowit, Stefan, Janusz itp- pozniej biedne dzieci musza sie wstydzic Laughing )
Z Ziemowitem ok - ale jaka jest różnica między Zuzanną i Stefanem?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-10-12, 10:01
jak bedzie dziewczynka to ma miec na imie Zosia, a chlopak ??????????? nie mamy jeszcze pojecia
dla mnie zasadnicza , a przynajmniej 2
a->Zuza imie dla babki, a Stefan- dla faceta
b-> Zuza mnie sie podoba a Stefan nie.
meskie.... musialbym pomyslec jak cos wymysle to dam znac ,
Bartosz (ale nie Bartlomiej)
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-11-16, 11:24
dawid, ja juz gratulowałam Mamie ( tzn Magdzie) osobiscie to teraz gratuluje Tobie
mialam wlasnie zaproponowac Zosię albo Marysię, ale widzę, ze już wybraliście
dla chłopca podoba mi sie Janek, Franek albo Staszek i zawsze podobał mi się Tymoteusz
jakby co, to Dawid Junior tez jest ok
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-11-16, 21:28
daff napisał/a:
dawid, ja juz gratulowałam Mamie ( tzn Magdzie) osobiscie to teraz gratuluje Tobie
dziękuję bardzo.
Imiona już ustalone:
chłopiec- Janek
dziewczynka- Zosia
ważne, żeby dziecko było zdrowe i nigdy nie przerosło tatusia:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum