Czekam na ewentualne uwagi i oceny. Jesli chodzi o ocenianie to proponowalbym skale 1-10 ale w taki sposob: grafika/funkcjonalnosc (latwosc poruszania sie)/ladowanie, czyli np. 3/5/6 z podaniem szybkosci lacza
Ja nie będe się zagłebiał w skale Ferbik, ale jeśli chodzi o strony, to przejżałem wszystkie. No i cóż mogę powiedzieć, wszystkie są rewelacja! Oby tak dalej!
Liczyłeś czy liczysz, bo dobrze wiesz, że Twoje stronki dla mnie są bardzo dobre, bazując na tym wszystkim co wcześniej wymieniłeś.
Tak trzymaj dalej, ja będę Ciebie reklamował na prawo i lewo (zresztą już to robię), może kiedyś zrobisz dla mnie stronkę za symboliczną kwotę
Wysłany: 2005-08-06, 12:17
Ferbik, a co tu można dodać, strony są lux i tyle obyś tak dalej brnął i pogłębiał swoją wiedzę w kwestii robienia stron, a będą jeszcze lepsze
http://www.jedynka.wielun.pl/ - praktycznie wyglad jest juz skonczony, dodam jeszcze male animacje na obiektach i materialy do dzialow i wsjo Mozna podgladac co jakis czas, codziennie cos nowego dojdzie Oficjalny start na 1 lutego, a do tej pory czekam na wasze propozycje, sugestie itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum