Wysłany: 2006-11-17, 20:10 Dlaczego choinki są lepsze od...
...od mężczyzn;
- choinka zawsze stoi
- choinkę można wyrzucić zaraz po tym jak zacznie łysieć
- nawet najmniejsza Cię zadowoli
- choinka zawsze ładnie pachnie
- choinka wygląda dobrze nawet przy włączonym świetle
- choinki są zadowolone ze swojego rozmiaru
- choinkę musisz trzymać w domu tylko raz w roku przez ok 2 tygodnie
- choinka jest cicho gdy w TV leci serial "Sex w wielkim mieście"
...od kobiet;
- choince jest obojętne ile choinek miałeś przed nią
- choinka nie wymaga ani prezentów ani komplementów...jedynie wody
- choinka nie wkurza się gdy zaglądasz jej pod gałązki
- choinkę możesz dokładnie pomacać zanim zabierzesz ją do domu
- jeżeli tylko masz ochotę to możesz mieć jednocześnie kilka choinek
- kiedy choinka Ci się znudzi po prostu ją wyrzucasz
- choinka nie jest zazdrosna o inne choinki
- choince nie przeszkadza gdy przez cały dzień oglądasz TV
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-11-17, 20:19
AnnBlue , a to bardzo trafne spostrzeżenie na zbliżającą się okoliczność Swiąt Bożego Narodzenia Jak i od mężczyżn tak i od kobiet , choinki są mało wymagające i co naważniejsze nie gadają
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Moja chionka zawsze była boagata ale nie przesadzona ... najczęśćiej jest ubrana na czerwono-złoto i jestem z niej dumna jak paw A tamta w ogóle mi sie nie podoba...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum