Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2006-12-25, 01:00
ja np rano mam ścisły harmonogram kolejnych czynności. Gdy wstanę idę po ciemku do łazienki, robię siusiu i po ciemku myję zęby. Następnie (również w ciemnościach) myję głowę i dopiero potem zapalam światło... Ponadto nie zasnę wieczorem kiedy mam zamknięte drzwi do pokoju lub zimne stopy....
[ Dodano: 2006-12-25, 01:14 ]
kiedy wpadnie mi w ręce kartka papieru i coś do pisania zawsze pisze swoje imię, nazwisko i adres
mi to sie nawet zdarza 2 razy, wchodze do domu, jeszcze w kurtce i butach włączam komputer, ide sie rozebrac, zajrze do kuchni wchodze do pokuju, schylam sie i wciskam przycisk power, po czym przypominami sie ze on już był włączony
Moge polozyc sie do lozka w skarpetkach, ale nie zasne dopoki nie beda sciagniete.
Z szamponem i kosmetykami, ktore leza na wannie w rogu, rowniez nie ma opcji, zeby staly w innym rogu "niz zawsze"
Jesli chodzi o wlaczanie kompa, rowniez jest to pierwsze co robie po wejsciu do domu.
Nie lubie gdy ktos grzebie na moim biurku czy w mojej torebce, o posprzataniu w moim pokoju nie ma opcji-> sama robie to nejlepiej, no i wszystko znajduje.
Bielizna w szufladzie tez ma swoje miejsce-> oddzielnie skarpetki kolorowe, krotkie, troszke dluzsze.
znalazloby sie cos jeszcze...
Moge polozyc sie do lozka w skarpetkach, ale nie zasne dopoki nie beda sciagniete.
A ja nie zasne bez skarpetek ,muszą być na moich stópkach
komputer też włączam zaraz po wejsciu do domu, a rano pierwsze co robie to parze kawe
Już nie mówiąc o ustawianiu kubkach w szafce,szczególnie w pracy Kumple sie smieja że jestem zboczona już na tym punkcie, ukladam je kolorami i wielkoscią
Wysłany: 2006-12-25, 13:20
jak myję zęby to przed nałożeniem i po nałożeniu pasty muszę zmoczyć szczoteczkę, a jeśli chodzi o skarpetki to tak samo jak Dominika ze skarpetkami na nogach nie zasne
A ja mam świra na punkcie zapisywania wszystkiego co sie tylko da na kartce albo w komórce .. jeśli mam coś do zrobienia to panicznie boje sie że o tym zapomne i od razu zapisuje.. potem jak już to zrobie to wykasowywuje
Dominika napisał/a:
Moge polozyc sie do lozka w skarpetkach, ale nie zasne dopoki nie beda sciagniete
Mam podobnie
Jeśłi chodzi o bielizne jest staarannie poukładana. Kolorowe stringi osobno, czarne osobno tak samo mam ze stanikami
Już nawet nie musze patrzeć co biore automatycznie wyciągam bielizne z szafy nie patrząc w jej środek
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Jesli chodzi o paste do zebow i wyciskanie to tubka musi byc wyciskana nie od srodka, tak jak sie zlapie, tylko od konca, nie lubie jak jest tubka powyginana we wszystkie strony.
Z mojego kubka z osiolkiem moge pic tylko ja, ewetualnie osoba zaufana (jak otrzyma pozwolenie)
Po przyjsciu do domu sciagam od razu zegarek, bizuterie. Nie wyobrazam sobie mycia naczyn w pierscionkch czy zegarku.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-12-25, 14:21
w skarpetkach też nie zasne,
odchodząc od auta zazwyczaj wracam i sprawdzam czy jednak drzwi są zamknięte i radio wyłączone (jeszcze nigdy nie zdarzyło sie bym zapomniał zamknąć ale wciąż sprawdzam)
Wysłany: 2006-12-25, 14:23
majk-el napisał/a:
hodząc od auta zazwyczaj wracam i sprawdzam czy jednak drzwi są zamknięte i radio wyłączone (jeszcze nigdy nie zdarzyło sie bym zapomniał zamknąć ale wciąż sprawdzam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum