Dobra wiadomość dla wielbicieli serialu "Prison Break". Już w styczniu będzie można oglądać przygody Michaela Scofielda i jego brata w Polsce. Dokładnie 21-ego stycznia o godzinie 20:00 Polsat wyemituje pilotowy odcinek serialu, który bije rekordy oglądalności w Stanach Zjednoczonych. W USA obecnie nadawany jest drugi sezon serialu.
"Prison Break" opowiada historię Michaela Scofielda (w tej roli Wentworth Miller) i jego brata Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell) oskarżonego o zabójstwo brata wiceprezydenta i skazanego na karę śmierci w więzieniu stanowym Fox River. Scolfield przekonany o niewinności brata - pomimo jednoznacznych dowodów wskazujących na Burrowsa - postanawia dostać się do więzienia i uwolnić go. Nikt jednak nie spodziewa się, że Michael wcześniej projektował plany więzienia. Z wytatuowanym na ciele planem więzienia pod postacią nic nie znaczącej grafiki oraz ze ściśle sprecyzowanym planem Scofield dokonuje napadu na bank, po którym dostaje się do więzienia. Z każdym odcinkiem poznajemy geniusz Michaela a wraz z nim kolejne elementy układanki wielkiej ucieczki.
Moje prośby zostały wysłuchane.
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Serial wypasiony Już obejrzałem parę odcinków i jestem zadowolony Z seriali polecam jeszcze "LOST". nie mogę się doczekać kiedy w końcu wyemitują siódmy odcinek trzeciej serii, no i kolejne oczywiście
A ja jeszcze dodam, że u nas "Prison Break" to "Skazany na śmierć". Rzeczywiście dużo się mówi ostatnio o premierze tego serialu na antenie Polsatu. Spotykam się z samymi dobrymi recenzjami. Zobaczymy wkrótce, czy mi też się spodoba! Wkrótce, czyli jutro
Ja też ) kolejny we wtorek rano:):):)
...Głupi Terrence musiał popełnić samobójstwo:)... teraz Scotfild i Burrows znów muszą uciekać.. a Bellic biedny grzeje ławe w Fox River... mam nadzieje że w piętnastym odcinku pokaże się Sara :] mmm...
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum