Wysłany: 2007-01-18, 10:58 Zakościelny i Cieślak w stanie zakochania..
Anna Cieślak i Maciej Zakościelny
Ich miłosne perypetie
Oto para, o której będzie naprawdę głośno. A sprawi to miłość. Jaś i Małgosia, czyli Maciej Zakościelny i Anna Cieślak, wystąpią w najnowszej komedii romantycznej w reżyserii specjalisty od spraw sercowych Ryszarda Zatorskiego. Film dla wszystkich dorosłych, którzy mają odwagę oglądać bajki. Znowu o miłości? „Dlaczego nie!”.
hmm i znowu romatycznie w naszym rodzimym kinie..
Zawsze można sie na chwile odprężyć no i popatrzec na pana Macieja
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Zakościelny tu Zakościelny tam, wszystkie tylko Zakościelny i Zakościelny...
Nie wiecie że, pod nosem też jest taki swoisty Zakościelny - Ferbikścielny się zwie
Skądże znowu, chciałem tylko zwrócić szczególna uwagę na Ferbikościelnego, który to był wielce zawiedziony, że jego podobizna w przeprowadzonej ankiecie w dziale dla kobiet niestety nie zaistniała.
Pamiętaj Ferb... nie tym razem, nie znaczy, że nie następnym
btw. A może właśnie nasze kochane forumowe Panie z uwagi na ciągle zwiększającą się liczbę Panów, raczą raz jeszcze przeprowadzić podobną anietę do pierwszej.
Ankiete proponuję nazwać "Dajmy Wszystkim Szansę"
btw. A może właśnie nasze kochane forumowe Panie z uwagi na ciągle zwiększającą się liczbę Panów, raczą raz jeszcze przeprowadzić podobną anietę do pierwszej.
Ankiete proponuję nazwać "Dajmy Wszystkim Szansę"
Pomyślimy nad tym! Pomyslimy
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
W sobote mam zamiar sie wybrac na ,,Dlaczego nie " Zakościelny- fajny gość Lubie filmy typu: ,,Tylko mnie kochaj" lub ,,Nigdy w życiu" - odprężam sie przy nich
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Paullaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-19, 10:33
Jaro napisał/a:
Będą niektóre Panie rozczarowane
No właśnie niektóre ,bo Ja już mam swojejgo Zakościelnego
Film naprawde rewelacja! dzis bylam w cinema, muzyka super, sama fabula- taka jak lubie- romantyczna
do tego jeszcze w jednym momencie Cyprianski, Zakoscielny & Holowczyc... jeszcze tylko Malaszynskiego brakowalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum