Dlaczego, mają chłopaki umiejętności i trzeba im to przyznać. Tak kontrolować samochód to jest coś Drift na najwyższym poziomie Jedyny mankament, że nie powinni takich rzeczy robić na publicznych drogach, gdyż narażają innych
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Dlaczego świry ??? Myśle ze sa to zawodowcy bo raczej na zwykłych kierowcow nie wygladaja
Takie "popisy" wymagaja sporych umiejetnosci
Jestem pełen podziwu dla tych driverów
Jeśli ktoś lubi sobie powariować za kółkiem to jasne... Ma do tego prawo, w końcu to jego sprawa. Ale jest taka jedna zasada - kiedy sam dobrowolnie narażasz się na niebezpieczeństwo nie wolno ci nawet ruszyć drugiego człowieka. A taka sytuacja w przypadku arabskich "dawców" jest bardzo możliwa. W końcu dla takich szaleńców jazda na drodze pomiędzy żywymi przeszkodami(pojazdy i ich kierowcy uczestniczący w ruchu drogowym) może wydawać się jeszcze bardziej fajna. Czyli popieram słowa -
tylko oni na pustyni mają lepsze drogi niż my , i długo jeszcze takich mieć nie będziemy ...
To też w sumie prawda. W końcu to na Saharze odbywa się sływnny rajd Paryż-Dakar. Może i na pustyni są dobre drogi, ale za to nie za dobre warunki do mieszkania, więc kierowcy mogą sobie poszaleć nie narażając innych na niebezpieczeństwo. Tam się lepiej jeździ, bo nie ma dużego ruchu w końcu. Chociaż Saharę najeżdzają turyści z całego świata, ale to i tak nie wpływa znacząco na jakość nawierzchni. Nie chciałabym zostać zaatakowana przez nagły podmuch wiatru, a co za tym idzie piaskową burzę. A jeśli już o mowa Rajdzie Dakar - http://wiadomosci.onet.pl...0,686,item.html
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-01-28, 13:36
Podczas pobytu kraju arabskim, to właśnie sposój jeżdżenia kierowców zszokował mnie najbardziej... Żaden z nich nie zwraca uwagi na światła, czy znaki drogowe. Jedyna zasada panująca na drogach to: kto pierwszy ten lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum