[ Dodano: 2005-07-13, 11:25 ]
A ja na wakcje bede w pracy siedzial tez fajnie - POLSKIE morze taki banal ze jak mam tam jechac to mam odruch wymiotny kto tam wogole jeszcze jezdzi ? Drozyzna taka ze juz lepiej poleciec sobie do Turcji .
Rumcajsiku, przecież Ty non stop gdzieś wyjeżdżasz. Teraz też Cię nie ma w Wieluniu
Tomek... tak mielismy razem jechać (wakacje się jeszcze nie skończyły) , Dla kogoś kto nie wakacjował przez 2 lata, nawet Polskie wystarczy (czyt.dla mnie).
Łukasz... no już myślalam, że coś nietak jest. uffff
A ja właśnie pojade nad nasze polskie morze, a dokładnie do Międzyzdroji.
Z uwagi, że mam ograniczoną ilość czasu wolnego pojade tylko na trzy dni, i właśnie opcja wybrania Bałtyku na miejsce tego dość krótkiego wypoczynku do mnie przemówiła. Jestem przekonany, że będę zadowolony aczkolwiek nigdy nie wiadomo do końca...
Międzyzdroje są super , polecam również Ustkę. - Nie byłam tam dawno, myślę jednak , że na gorsze się nie zmieniło. U mnie wakacje przesuwają się na wrzesień (chyba)
Co mozna robic nad morzem ?? Wywalic chyba tylko dupe na sloncu i sie walac w piachu. IMHO nad morzem totalne nudy... za to kocham gory i mazury za krajobrazy, sciezki, miejsca plenerkowe. A w tym roku do Wloch nad Lago di Garda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum