Wysłany: 2007-02-18, 12:15 Britney Spears jest łysa!
Britney Spears zapisała się na odwyk w klinice na karaibskiej wyspie Antigua. Wytrzymała w niej jednak tylko 24 godziny. Poleciała stamtąd do swojego domu w Los Angeles, a tam natychmiast udała się do salonu fryzjerskiego i zażądała by ogolono ją na łyso. Kiedy fryzjerka odmówiła, Britney wzięła maszynkę i zrobiła to sama! Prosto z salonu pojechała do... salonu tatuażu, gdzie za 80 dolarów wytatuowała sobie krzyż a biodrze i usta na nadgarstku. Pracownicy salonu mówią, że zachowywała się bardzo dziwnie, jakby była na granicy załamania nerwowego. Podczas tatuowania cały czas kręciła się na krześle. Kiedy zapytano ją, dlaczego ogoliła się na łyso, odpowiedziała tylko nerwowo:Nie chcę, żeby mnie ktokolwiek dotykał. Mam już dość tego, że wszyscy mnie dotykają.To straszne, co się dzieje z tą dziewczyną. Ale co zrobić - takie już jest Los Angeles: mocne narkotyki, imprezy, odwyki i nieprzemyślane tatuaże. Pozdrawiamy Britney Spears i jej dwóch synków. Zrodło ; o2 .
Takie już jest życie gwiazdy. Zresztą ma powody, żeby zwariować. W końcu jak tu się cieszyć z męża idioty, który poleciał tylko na jej kasę i wcale nie zamierza na poważnie założyć rodziny. W ogóle na każdym kroku towarzyszą jej paparazzi... Zero prywatności...
nie jesteśmy przyzwyczajeni do jej fryzury.gdyby zaczęła występować od początku ogolona na łyso to byśmy byli zaskoczeni kiedy zapuściłaby włosy.
nie wygląda tragicznie.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
ponoć zmianą fryzury można poprawić sobie humor.
a może to następny wybryk gwiazdeczki aby zwrócić na siebie uwagę.
i z tego co widzę to jej się udaje.
fryzura może i nie dodaje jej uroku ale cóż nie każda dziewczyna jest gotowa zrobić sobie taką
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-18, 20:29
Na moje oko to ona po prostu się stoczyła. Wynoszą ją w opłakanym stanie z podejrzanych imprez, a jej wygląd świadczy sam za siebie. Stała sie ofiarą show-biznesu...
a ja jeszcze pamietam ją z teledysku "baby one more time" , gdzie czarny staniczek bylo widac spod bialej bluzki a tu prosze... przerzucila sie na bialy krawat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum