Może jakieś uzasadnienie dlaczego akurat ten kandydat, a nie inny?
Ja też jestem za panem Łuczakiem, gdyż on jako jedyny polityk na tym terenie wykonuje dobrze swoją robotę i zdecydowanie robi coś dla miasta. Takich przykładów można by było wymienić co najmniej kilkadziesiąt , więc nie będe się rozpisywał .
W piątek 12.08.2005 Rada Krajowa Stowarzyszenia ML podjeła decyzje o poparciu kandydata PSL Mieczysława Łuczaka na posła Ziemi Wieluńskiej.
Trzeba zmobilizować siły Wieluniaków tak, aby nasze miasto po raz pierwszy miało posła z prawdziwego zdarzenia, który będzie dbał o interesy mieszkańców oraz naszą małą ojczyznę.
Przede wszystkim trzeba postawić na rozwój Gminy pod kontem infrastruktury ,przyjaznego miasta dla firm oraz turystykę po szlaku bursztynowym,a także szkolnictwo wyższe.
A co Ty wypisujesz? Co niby Twój post miał za zadanie wnieść do tematu? Ja nic z niego nie rozumiem? Czy wiek ma znaczenie kto ma startować na posła? Wydaje mi się, że nie
MATRIX [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-15, 14:05
COMBIT napisał/a:
Starosta to niech lepiej idzie sobie trawnik kosiareczkla pokosic bo wlasnie jest w takim wieku .... Banda idiotow... Co wy tu wypisujecie ????
Zdecydowanie lepszym kandydatem jest Starosta niż ktoś z ulicy,a że wiek już swój ma nie mały to dobrze bo doświadczenie też ma nie małe.
Pozatym kto jak nie Starosta który tyle dla Wielunia i Powiatu zrobił ?
Pan poseł Borczyk którego nic poza alkoholem nie interesuje ?
A może macie lepszy pomysł lub kandydata ...?
Moim zdaniem powiem tylko tyle, ze za duzo rzadzacego PSLu u nas w regionie, ale jesli poslowanie pana Luczaka mialoby poprawic chociaz troche sytuacje gospodarcza czy polityczna u nas na ziemi wielunskiej, to jestem za.
Wysłany: 2005-08-15, 14:29
Ferbik napisał/a:
Moim zdaniem powiem tylko tyle, ze za duzo rzadzacego PSLu u nas w regionie, ale jesli poslowanie pana Luczaka mialoby poprawic chociaz troche sytuacje gospodarcza czy polityczna u nas na ziemi wielunskiej, to jestem za.
Ja nie jestem za PSL-em i nie interesuje mnie ta partia ale prawda jest taka że Starosta jako jeden z nielicznych polityków coś robi dla naszego regionu i jestem przekonany że tymbardziej jako poseł chciał by się wykazać i przyczynić do rozwoju naszej Ziemi Wieluńskiej.
CAMEL [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-16, 09:31 Łuczak posłem Ziemi Wieluńskiej
Jestem też za Łuczakiem to dobry kandydat i spewnością jak pisał wcześniej "mario's" trzeba zrobić wszystko żeby został tym posłem .Najlepiej by było żeby jak najwięcej środwisk poparło Staroste tak jak to zrobiło stowarzyszenie ML które z tego co wiem nie ma nic wspólnego z PSL.
Jest to kandydat dzięki któremu Wieluń może wiele zyskać i mam nadzieje że tak się stanie
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-21, 15:32
COMBIT napisał/a:
.... Banda idiotow... Co wy tu wypisujecie ????
Combit powsciagnij troche jezyk, kazdy ma prawo do swojej opinii, Ty rowniez ale rzucanie inwektywami nie bedzie tolerowane
min [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-10, 11:10
A ja proponuje Kazia Pokorskiego!!! Wieluniak, kocha sport, napewno dla Wielunia i powiatu zrobilby bardzo wiele
mikeeee [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-10, 11:54
Jest też Mariusz Gorzeń z PiS-u, co prawda nie jest Wieluniakiem, ale pracuję u nas z młodzieżą, szczególnie tą trudną, bardzo fajny facet i konkretny, naprawde kandydatura warta rozważenia. Mi osobiscie obiecał, że o Wieluniu na peno nie zapomni, gdyż bedzie chciał utworzyc tutaj swoje biuro poselskie Zajrzyjcie www.aktywni.org.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum