[ Dodano: 2007-03-07, 19:42 ]
mam pytanie,a dokładnie moja koleżanka,która miała wilelka chęć jechac na występ grupy Bad Boys- odnośnie jutrzejszego dnia:)chciałam zapytac,czy ktos wie gdzie jutro jest ten występ????
[ Dodano: 2007-03-07, 19:51 ]
nik nie wie gdzie jest jutro ten wystep?
tak,tak.chodzi o tych chipendalesów:)dzięki wielkie....musze ja poinformować,chociaz z tego co słyszałam to już nie ma biletów.....
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Dla scisłości - klub Testa Rossa organizuje jutro wystep chippendalesów z grupy Heartbreakers. Info odnosnie biletów i rezerwacji jest w temacie dotyczącym klubu TR.
Może to "niepoprawne politycznie", ale o ile mi wiadomo, to podobny występ chippendalesów z grupy Bad Boys jest organizowany przez Amfiteatr. Jednak nie wiem na ile jest to aktualna informacja. Znam tylko cene za bilet wstepu - 60 zł. Po inne informacje odsyłam do konkurencji.
własnie wchodząc na stronke klubu testa rossa podany był występ grupy Heartbreakers za bodajże 15zł wstęp i zdziwiło mnie to,bo wszyscy uwazaja ze wystep grupy bad Boys jest własnie w tym klubie.a cena-jest faktycznie taka-jaka podałes..ok50-60z ł:) zreszta podejrzewam ,że jutro w niejednym klubie będzie taki pokaz:D :D
zreszta podejrzewam ,że jutro w niejednym lubie będzi etaki pokaz
W Wieluniu o żadnym innym pokazie oprócz TR i Amfiteatru nie jest mi wiadomo.
justi87 napisał/a:
wszyscy uwazaja ze wystep grupy bad Boys jest własnie w tym klubie
No cóz - na plakacie, na forum i na stronie jest podana wyraźna inforamacja kto i kiedy wystepuje.
Tak dla ścisłości - w żadnym klubie w taki dzień nie występują całe, najczęsciej kilkuosobowe grupy chippendalesów. Po prostu dzień kobiet do dla takiej grupy żniwa i ceny są naprawde spore. Z reguły jest to 2-3 chippendalesów z danej grupy (w TR będzie dwóch, w Amfiteatrze pewnie podobnie).
co do tych zerwanych-przez siebie-kwiatów to się zgadzam....ale na pewno zadna dziewczyna nie pogardzi różą czy innym kwiatuszkiem ważne by był szczerze dany..:)
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum