Wysłany: 2007-03-18, 11:32 Duży Lotek: 20 mln do podziału na trzy osoby
Duży Lotek: 20 mln do podziału na trzy osoby
Trzy osoby wygrały we wczorajszym losowaniu Dużego Lotka. Wczorajsza kumulacja wyniosła 20 mln zł - i ta suma będzie do podziału pomiędzy szczęśliwców - podała telewizja TVN24. Zwycięskie liczby to: 4 17 5 44 21 3.
Wczorajszy "Dziennik" zastanawiał się, na co może sobie pozwolić milioner z lottomatu, mając w kieszeni kwotę 20 mln zł.
Wśród pomysłów na zagospodarowanie wygranej pojawiła się między innymi wycieczka do Las Vegas połączona z obowiązkowym zwiedzaniem kasyn. Ale lepszym pomysłem, według "Dziennika", jest jednak inwestycja w grunty lub dzieła sztuki. Oszczędnym gazeta proponuje wpłacenie wygranej na konto w banku i życie z niebagatelnych odsetek albo inwestycje w fundusze. To ostatnie gwarantuje nawet podwojenie kapitału w ciągu 3-4 lat.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-03-18, 14:06 Re: Duży Lotek: 20 mln do podziału na trzy osoby
anita napisał/a:
Fajnie by było wygrać taką kasę.
pewnie że fajnie by było!!
ale jeszcze fajniej też by było mieć możliwość zarabiać pensję (jeśli już ceny mamy europejskie) na poziomie europejskim, czyli nie np. 1100-1300 zł na rękę, tylko 1100 -1300 euro.. spokojnie, co miesiąc i bez łutu szczęscia...
Pochwale się, a co, jednym z tych trzech szczęśliwców jestem ja n
hasta napisał/a:
Ja jestem druga n
Grzegorz Nowak (W) napisał/a:
no dobra, ja jestem trzeci -
to co wy tu jeszcze robicie? pakować się i
anita napisał/a:
wycieczka do Las Vegas połączona z obowiązkowym zwiedzaniem kasyn.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum