Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-28, 19:33
ja polecam tort z edenu. moim zdaniem jest najlepszy.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-03-28, 19:39
Uwielbiałam wszystkie ciasta ,ciasteczka od Gagatka...chociaż muszę stwierdzić że ostatnio poszedł na łatwiznę i robi wszystko na jedno kopyto z ochydnym czymś przypominającym ptasie mleczko.Nie lubię nic od Jarka bo ma kremy jak za komuny,Krawiec to już w ogóle porażka ...ale słyszałam że dobre torty ( zresztą od lat mają dobra opinię) robią w Edenie.Jeśli chodzi o inne cukiernie niewiem nie próbowałam.Nie lepiej samemu zrobić?u mnie zawsze Odziu się tym bawi
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-28, 20:00
W edenie można dać własny tekst na wierzch. Mają świetną czekolade, ciasto......
Wiem, że można było dać zdjęcie (na torcie jest na czekoladzie ten rysunek) u Jarka.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum