Wysłany: 2007-05-17, 18:22 Klub 'Testa Rossa' poszukuje DJ'a
Jak w temacie - klub 'Testa Rossa' poszukuje DJ'a - na razie na okres wakacji a potem sie zobaczy.
Praca głównie w piątki.
Zainteresowanych proszę o kontakt osobiście w klubie (ul. Sieradzka 2) lub pod numerem tel. 500 21 21 21
W dalszym ciągu poszukujemy barmana na weekendy.
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2007-05-26, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
DJ'a musimy "posłuchać" a barmana postawić za barem wtedy ocenimy.
Na początek nie zaszkodzi jakieś CV ze zdjęciem zostawione w lokalu.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-05-17, 19:37
No nie wiem jakim sprzetem sie poslugujecie w Tescie. Czy puszczacie muze z laptopa, czy leci z konsoli cyfrowej . Moze pogadamy na spocie w sobote. Zjawie sie na 90% (przynajmniej pod parasolami ) Jezeli nie wypadne do Anglii, to mysle, ze ta oferta bylaby dla mnie baaardzo interesujaca ;>
Ale to nie ode mnie, tylko od Was zalezy ^^ Nie bede na razie skladal podan, bo nie lubie sie wycofywac, a nic pewnego w te wakacje ;P
No nie wiem jakim sprzetem sie poslugujecie w Tescie. Czy puszczacie muze z laptopa, czy leci z konsoli cyfrowej
Nic z tych rzeczy
Nie jest to nie wiadomo co ale podstawa pionki CDJ 100 x2 + mixer + sterownik DMX do światełek . Cała filozofia, reszta to wyczucie rytmu.. A no i oczywiście własne płytki z muzą ..
Collina, nawiązuję do tematu. Niewiadomo jaki sprzęt byłby zamontowany w TR. Dobry DJ zagra nawet na pokrywkach od garnków... widzę, że nie rozumiałeś przesłania. Przecież sprzęt się liczy dużo mniej od umiejętności.
Jestem ciekaw kto technicznie dorówna p.
No nie wiem jakim sprzetem sie poslugujecie w Tescie. Czy puszczacie muze z laptopa, czy leci z konsoli cyfrowej
Ach ta dzisiajsza młodzież - najchetniej puściliby wszystko z laptopa a sami piliby piwo za konsoletą
Sprzęt jest taki jak pisał Mariusz i na razie nie przewiduje żadnych zmian.
Collina napisał/a:
być może gdyby zainwestowano w jakiś nowszy sprzęt, to ogłoszenie by się tu nie ukazało
Dla mnie bzdurny argument - typowe myślenie młodych DJów którzy zachwycają sie mozliwościami wyższych modeli odtwarzaczy a dobrze nie potrafią grać. Jak ktos jest tak dobry że wiąże z tym przyszlośc to niech zainwestuje we własny sprzęt - ja nie widze problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum