Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-23, 07:00 Pająki-pomocy!!!
Za chiny nie wiedziałam gdzie to umieścić.Pomóżcie bo już nie pamiętam co to spokojny sen.Dzisiaj "zasnęłam"o 5 rano,miałam takie koszmary że do tej pory nie umię się otrząsnąć,a mojego Odzia nie ma .Pojawiły sie w moim mieszkaniu wieeeelkie czarne obrzydliwe pająki.Ogromny odwłok tak z 1,5 cm nogi z 7 cm wielkie czułki...brrrr.Jestem przerażona bo wiele lat walczyłam z arachnofobią ,małych takich zwykłych się nie boję ,ale te mnie przerażają ,nie śpię ,ciągle ich szukam,patrzę czy nie wyłażą.Dzisiaj w nocy zatłukłam 2, jeden na ścianie, drugi na poduszce.Co to za pająki i jaki jest sposób na pozbycie się ich całkowicie?
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Edzia, napisz jak sie czegoś dowiesz...nie pomoge bo nie wiem jak, ale u mnie w tym roku też te wielkie, czarne sie pojawiły Obawiam sie że sprzątanie nic nie daje bo one za godzinke są spowrotem . Ja przed polożeniem sie spać robie gruntowny przegląd sypialni
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-23, 11:44
Ecomarta napisał/a:
Ja przed położeniem sie spać robie gruntowny przegląd sypialni
ja mam dokładnie tak samo ostatnio mamę w nocy budziłam żeby sprzątnęła pająka który był za moim łóżkiem w sumie u mnie od razu wiadomo kiedy jest pająk w pobliżu bo wydaję z siebie koszmarny wrzask, bo masakryczne się ich boję:(
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
U mnie to samo!! Codziennie jakiś pająk do zabicia.... Przed chwila leżałam sobie na łóżku, czytałam książkę i spojzalam na sciane, a tam ogromny czarny pająk!! Zaczęłam krzyczeć i siostra probowała go zabić i niestety jakoś źle trafila...i uciekł pod łóżko Bardzo sie boje.. chyba nie ide dzisiaj spac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum