Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-04, 13:13 Jest ktoś chętny pograć w kosza na asfalcie?
Witam, jako że mamy jeszcze dosyć ciepło, więc korzystając z aury można by pograć trochę w kosza... Byłby ktoś zainteresowany? Ja grałem trochę w szkole średniej w poprzednim miejscu zamieszkania i tęsknię za basketem... Moi znajomi nie podzielają, niestety mojego zainteresowania, wiec zastanawiałem się czy może ktoś z forum lubi grać i z miłą chęcią porzucałby trochę
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-03-10, 21:54
Nooo i to mi się podoba... Ja proponuję jakiś weekend po świętach... dokładnie dookreślę później, ale już mi się odzew spodobał Przyznam się, że nie grałem już z bite 2 lata, ale z tym to jest tak, jak z jazdą na rowerze... tego się nie zapomina
Wysłany: 2008-03-10, 22:18
Dominika napisał/a:
a może w wielką sobotę? , to będzie pewnikiem, że dużo osób będzie w domciu, a później będzie gorzej "się dograć"
Dobry pomysł... jest szansa, że bym jeszcze brata zabrał, bo akurat będzie z rodzinką na świętach
Cytat:
A jeszcze takie pytanie gdzie chcielibyście pograć?
Ja z kumplami swego czasu grałem, ze względu na fajne kosze do pakowania, na Krakowskim Przedmieściu, ale teraz coś się tam pozmieniało... Więc czekam na propozycje
Jeżeli akurat będę w Wieluniu to dlaczego nie I właśnie dlatego, że teraz jestem rzadko w Wieluniu, to tak jak napisała Dominika, Wielka Sobota będzie myślę O.K. Jeżeli oczywiście dopisze pogoda A jeżeli chodzi o boisko to tylko Krakowskie Przedmieście
No to miejsce już jest, wielka sobota- myślę godzina 15:30 (wstępnie)- rano trzeba będzie jajka poświęcić. może być chłodno, ale żeby nic nie padało na głowę.
No to miejsce już jest, wielka sobota- myślę godzina 15:30 (wstępnie)- rano trzeba będzie jajka poświęcić. może być chłodno, ale żeby nic nie padało na głowę.
Mi ta godzina pasuje później będę na Triduum więc ja się na to piszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum