Wysłany: 2007-12-03, 22:38 Nominacje na moderatorów
W związku z tym, że mało jest osób, które chcą poświęcić trochę więcej czasu na forum niż trochę, ostatnio odbywa się rotacja moderatorów. Chcielibyśmy stworzyć team, który byłby naprawdę w miarę stały, odpowiedzialny, lojalny i w miarę czasowy.
Oczywiście aktualni moderatorzy cały czas piastują swoje działy i sprawują nad nimi opiekę.
Prosiłbym o wrzucanie tutaj swoich nominacji odnośnie osób na forum, które znacie z życia i wiecie, że poradziłyby sobie z funkcją moda, nie zaniedbywałyby działów itd.
Myślę, że szukamy min. 2 max. 3 osób, także proszę o wpisywanie kto jest godny polecenia.
Moje nominacje to:
a) karcia - rzetelna chociaż młoda wiekiem, ale angażuje się w różne akcje społeczne, bezinteresowna, otwarta, bystra.
b) ourson - jak znajdzie czas to sobie poradzi, bo równie konkretny człowiek
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-05, 10:59
Nie wiem jakie macie priorytety, ale ja jestem za oursonem szczególnie w polityce regionalnej. Ja wolałbym tam nie moderować - nie jestem na bieżąco z polityką regionalną, w dodatku mieszkam kawałek od Wielunia
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
A tak serio to trudno kogoś proponować bo większość ludzi, którzy w miarę aktywnie zaglądają na forum chyba już są moderatorami.
Też tak uważam. Chociaz jakby poszukac to pewnie by sie kilka osob znalazło. Mysle że najlepiej o tym kto sie nadaje na moda będzie wiedziała administracja (nie wazelinuje) bo chyba oni znają wszystkich najlepiej.
Co do oursona i karci jestem za. Tylko czy sie zgodzą?
Co do Zygmunta Starego to sie waham
Idą święta - może by tak jakieś przedswiąteczne porządki w działach? Jak tam u Was z tym jest? Bo ja sie chyba troche zapuściłem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum