Panowie wstyd! W damskim dziale aż kipi od postów, a u nas jakby pustynia.
Weźcie się do roboty, chyba że wszyscy tak zapracowani jak ja jesteście i nie macie czasu
A teraz już trochę łagodniej: jaki prezent na gwiazdkę chcielibyście kupić swej białogłowie?
A tak humorystycznie i w temacie:
Dwóch kumpli rozmawia na temat prezentów pod choinkę dla swoich wybranek:
- Co kupiłeś swojej?
- Skarpetki i wibrator.
- Jakto?
- No jak się jej skarpetki nie spodobają to niech się p.erdoli
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2007-12-14, 15:50
Ferbik napisał/a:
stanmarc, Ty mi wyglądasz na pantofla
Tak Ferbik, ale powoli "leczę" się z tego ... albo raczej życie mnie leczy, bo kto ma miętkie serce ten musi mieć twardą inną część ciała
Co do prezentu to najłatwiejsza dla mnie była biżuteria. Trzeba tylko podejrzeć co dama naszego serca lubi nosić.
Ewentualnie coś bardziej praktycznego, typu jakiś fajny telefonik, mp3 ...
Raczej nie wchodził bym w ciuchy lub perfumy (chyba że używa stale tych samych, no ale co to za niespodzianka wtedy)
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-14, 23:26
stanmarc napisał/a:
perfumy
jeśli spojrzymy na to czego używa i znamy ją trochę dłużej to spokojnie można coś fajnego znaleźć. Jeszcze mi się nie zdarzyło nie trafić
A z biżuterią rzeczywiście łatwiej. A podobno tym łatwiej im większy diament
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-12-15, 08:32
polecam na zakupy dla bab odwiedzić sklepy indyjskie - oczywiście, jeśli wybranka lubi ten styl
jest tam cała masa różnych fajnych (a i zazwyczaj niedrogich rzeczy - od ciuchów, poprzez apaszki, błyskotki do zawieszenie tu czy gdzie indziej, poprzez różne fajne bibeloty do powieszenia czy postawienia w domu...
nie mówieć o całej masie różnych śmierdzidełek
Bielizna...
Radocha i dla niej i dla nas
To moja rada
Popieram!!!
w tym roku problem mnie ominął,natomiast rodzinę (mama,tata,brat)załatwiłem w 20 minut w empiku i myślę,że dla potencjalnej lubej też bym coś znalazł! Pozdrawiam
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-12-15, 12:35
borsuk w empiku raczej bielizny byś nie dostał
BTW to jest faktycznie najlepszy chyba prezent, dla niej, jeśli oczywiście jesteście ze sobą wystarczająco długo i wystarczająco dobrze się znacie (rozmiaryyyy )
Są jakieś sklepy indyjskie w Wieluniu ?? Tak myślę, co by kupić, perfumy lepiej nie, bo nie do końca wiem jakie, a po 2-gie nie kupie dobrych perfum (z moim budżetem na stan chwilowy).
Ferbik
Przydałby się wstęp do działu damskiego, albo wstęp Pań tylko do tematu związanego z prezentami, żeby mogły doradzić co najlepsze dla kobiety na prezent
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-12-15, 22:13
Mateusz - nie jestem pewien, ale wydaje mi się że na ul. Barycz w okolicy kościoła św. Józefa
w Łodzi masz na Piotrkowskiej 99 i 123 - ten drugi lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum