Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-02-18, 20:37 Hurtownia i sklep sportowy NIKISPORT w Wieluniu
Zapraszam wszytkich do odwiedzenia naszego sklepu sportowego. Znajdziecie u nas sprzęt sportowy znanych firm na całym świecie, buty, stroje , ochraniacze, piłki, siatki na bramkę a także puchary, statuetki,dyplomy i to wszystko w jednym miejscu !!
Dla klubów sportowych : korzystne rabaty i upusty.
Sprzęt sportowy na zamówienie ( atlasy, ławeczki pod sztange, rowerki, orbitreki, stepery, )
Zapraszam, Wieluń ul. Głowackiego 3, tel. 043 843 38 45 wew. 24, kom 603 400 779
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-02-19, 10:22
Ferbik napisał/a:
zawsze możesz złożyć zamówienie na interesujący Cię towar
Zgadza się. ( sprowadzaliśmy juz nawet stoły bilardowe )
dawid napisał/a:
80% produktów jest "podciągniętych" pod piłkę nożną!!!
Wydaje m się dawid, że tak nie jest. Sprzęt piłkarski owszem znajduje się w ofercie, ale tak samo siatkówka, piłka ręczna, sztangi krótkie i długie + obciążenia id 0,5 kg do 10 kg, rekawice bokserskie, kaski ochronne, bandaże bokserskie, worki bokserskie, gruszki refleksówki, łyzworolki, w tym sezonie zimowym łyżwy, Dresy sportowe nie koniecznie dla piłkarzy i wiele innych produktów nie związanych z piłką nożna
Zainteresowanie piłką nożną jest w naszym regionie duże, więc stosunkowo dużo jest produktów z tej własnie dyscypliny.
Wysłany: 2008-02-20, 20:14
yampress, pewnie, ze mam ale musisz mi sie okreslić co Cie najbardzie interesuje bo w ofercie jest naprawde bardzo duzo pozycji . Napisz mi na PW lub ewentualnie w temacie.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2008-02-20, 21:27
Lesiu, a mozecie mi sprowadzić stabilizator stawu skokowego firmy McDavid?
Ile taki stabilizator kosztował by u was?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Wysłany: 2008-03-04, 21:02
Z ostatniej chwili...
Informuje, że juz dostepne są gadżety ze stali nierdzewnej .. Termosy ( różna pojemność), kubki termiczne, kubki samochodowe termiczne, piersiówki oraz kubki i filiżanki ze stali nierdzewnej. Możliwość nadruku metodą piaskowania ( tekst, logo)
Ostatnio zmieniony przez Lesiu 2011-07-22, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-03-10, 18:50
Dodam, że wykonujemy nadruki na odzieży ( bawełniane, poliestrowe, ortalion) technika, którą robimy na miejscu to termo-flex i termo-flock. Mozliwość wykonania sitodruku oraz haftu.
Masz pomysł na koszulke.. ? ( na imieniny, urodziny itp.) zgłoś sie do nas. Mamy na stanie t-shirty firmy BC oraz Fruit Of the Loom, oraz polo Fruit Of The Loom. Rozmiary od M do XL, kolory podstawowe. Realizujemy juz od 1 szt.
Wysłany: 2008-03-14, 18:52
Chudyy napisał/a:
Tylko żeby każdy trafił, a nie trafił pod inny budynek
Na naszej stronie internetowej umieszczona jest mapka dojazdu do firmy
Chudyy napisał/a:
Macie jakieś fajne piłki do koszykówki?
Chudyy, "fajne" to znaczy ??, Mamy piłki szkolne, treningowe , meczowe. Wszystko zalezy do jakiej gry jej potrzebujesz ??, ale na pewno coś byś znalazł dla siebie .
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-03-15, 13:50
Chudyy napisał/a:
Macie jakieś fajne piłki do koszykówki?
Mają, mają... Jak ostanio byłem to tylko okiem rzuciłem, ale już znalazłem coś konkretnego A tak na marginesie, mam nadzieję, że nie chcesz sobie sprawić piłki meczowej do gry w streetball'a
Mają, mają... Jak ostanio byłem to tylko okiem rzuciłem, ale już znalazłem coś konkretnego A tak na marginesie, mam nadzieję, że nie chcesz sobie sprawić piłki meczowej do gry w streetball'a
Narazie mam piłkę, ale wiesz zbliża się sezon Streetball'owy i będzie trzeba wymienić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum