Szukam porządnego salonu fryzjerskiego. Chodzi mi o to żeby fryzjer doradził mi jaką mogę mieć fryzurę. Chciałbym coś fajnego, a nie na jeżyka jak zawsze. Może ktoś taki zna jest ich w Wieluniu dużo, więc nie wiem, jaki wybrać. Proszę o pomoc.
Polecam Salon Fryzjerski Twój Styl na przeciwko Prokuratury. Właścicielka salonu - Pani Ola jest po prostu super. Ma dużo dobrych pomysłów, nie robi wszystkich na jedno kopyto, proponuje metamorfozy. Zna się na rzeczy. Jeśli chcesz coś zmienić to koniecznie do niej.
Szukam porządnego salonu fryzjerskiego. Chodzi mi o to żeby fryzjer doradził mi jaką mogę mieć fryzurę
W Łodzi jest taki salon, siadasz, kamera ustawiona na Ciebie i widzisz na ekranie siebie a na główkę masz nakładane wzory uczesań. Jeśli wybierzesz uczesanie, natychmiast strzygą Twoją główkę na ten wzór. Podobno super rzecz.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
W Wieluniu o ile mi wiadomo to nie ma czegoś takiego, a szkoda. Jeszcze się nie spotkałam z profesjonalnym doradztwem co do fryzury. Zawsze raczej to fryzjer się pyta co robimy z włosami. Według mnie nie ma dobrego salonu w Wieluniu.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-07-12, 18:18
Bogna napisał/a:
Według mnie nie ma dobrego salonu w Wieluniu.
To chyba jeszcze nie we wszystkich byłaś. Mój fryzjer nie ma tak profesjonalnego sprzętu o jakim pisał Maru ale naprawdę potrafi doradzić co można zrobić z włosami.
Szukam porządnego salonu fryzjerskiego. Chodzi mi o to żeby fryzjer doradził mi jaką mogę mieć fryzurę
W Łodzi jest taki salon, siadasz, kamera ustawiona na Ciebie i widzisz na ekranie siebie a na główkę masz nakładane wzory uczesań. Jeśli wybierzesz uczesanie, natychmiast strzygą Twoją główkę na ten wzór. Podobno super rzecz.
A ciekaw jestem jaki jest koszt takiego strzyżenia, bo pewnie wysoki
Ja polecam Salon Fryzjerski na ulicy Zamenhofa, obok Przedsiębiorstwa Komunalnego.
Zwykle właśnie odwiedzam to miejsce z kumplem i trzeba przyznać, że oboje jesteśmy zadowoleni z ich usług.
hej wiem ze to juz przedawnione ale moze poda mi ktos kontakt do tego Dawida bo slyszalam ze fajnie obcina ale niestety nie moge nigdzie znalezc kontaktu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum