Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2008-08-06, 15:32
Poprawianie ok, ale nie takim rzucającym się w oczy czerwonym kolorem i mniejszą czcionką. Czytając taki poprawiony post, to widzę tylko to czerwone zdanie i na nim się skupiam, zamiast na treści.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-08-12, 16:03
red napisał/a:
No cusz... Muwi sie tródno. Teras na foróm zakrulujom posiadcze zaśfiadczeń o dysortografi i dysleksji... Niestety Samo rzycie...
Dlaczego tak sądzisz? Przecież pytanie w ankiecie było jasno sformułowane;
Cytat:
Tak, ale w taki sposób aby poprawione błędy nie były widoczne.
Myślę że nic się nie zmieni, będziecie poprawiać błędy dalej jak do tej pory, bo też się przecież zdarzały, prawda? Tyle tylko że nie będzie jak w szkole, na czerwono. A w zasadzie to powinniście poprawiać owe błędy w sposób, który wybrali forumowicze, „niewidocznie” .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2008-08-12, 16:19
w ankiecie było jasno napisane: "Tak, ale w taki sposób aby poprawione błędy nie były widoczne." Dla mnie niewidoczne to niewidoczne a nie poprawione innym kolorem niż czerwony, chyba że tylko ze mną jest coś nie tak i ja to źle rozumiem. Jeśli tak to się poddaję i faktycznie nie ma demokracji. Albo jest, ale można ją sobie nagiąć do swoich potrzeb. Zobaczymy jak tu będzie. Niech się wypowie Administrator o ksywie Administrator, bo to jedna z niewielu "rządzących" tutaj, którzy są obiektywni. Bo jak widzę Archdevil już coś sobie przeinaczył
To nie jest tak rze koniecznie hce poprawiać fszystkim błendy bo hce komóś udowodnić sfojom wyrzszość czy coś ftym styló tylko wkóża mnie jak ktoś nie ómie pisać poprafnom polrzczyznom i jeszcze ma pretęsje jak mó sie błenty poprawia na czerwono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum