ludze placki pieką, sprzątają, nprawiają samochody, niektórzy pracują, a tu ZEŁT taki numer wycina i brakuje prądu. Nawet sobie fajek nie moża kupić z nerwów, bo kasy fiskalne wyłączone. I kto tu k....a zapłaci za niedobite karpie, zakalce, brak zakupów na czas, brak obrotu w sklepach.
zaraz mi bateria w kompie padnie i nie będzie wypłaty na styczeń, bo nie będzie wysłanych zestawień. No i ch... - ładny początek świąt.
Bat na ZEŁT przed swiętami, bo to ich rewir.
...dawajcie
Sady, 18-go Stycznia, później większość miasta... po trzeciej próbie włączenia kompa stwierdziłem, że wolę nie ryzykować, niż obciążać energetykę kosztami strat.
Fabryczna też
Zabawne to było jak w sklepach panowały egipskie ciemności i nie możnabyło niczego kupić, hehe Po kilkunastu minutach zrezygnowałam i poszłam do domu. A nawet do domu nie mogłam wejść.. Domofon też na prąd..
Dobrze, że mi się prania nie chciało wstawiać, bo jak nie ma pradu to i wody, a jak już jest to wiadomo - herbata.
Ale gotowanie wzięło w łeb, bo kuchenka ma zapalniki elektryczne
Tak więc przymusowa przerwa w pracy.
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2008-12-23, 21:24
Archdevil napisał/a:
U mnie efektem był reset ustawień routera do domyślnych i męczenie się z infolinią tepsy, by odzyskać poprawne dane
miałem to samo. przez 56min rozmawiałem z babką z Netii
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum