Wysłany: 2005-11-17, 19:13
wysiadł przez prawe nienaruszone drzwi tylko jak zamykał to troche sie pogniotły
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-17, 23:16
Z tego co się orientuje to kierowca przeżył a odziwo uratowało mu życie to, że nie miał zapiętych pasów bezpieczeństwa i podczas uderzenia błyskawicznie opuścił pojazd uchodząc z życiem.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-11-18, 11:22
Drzewa niosą śmierć a tych sk@#$% co je sadzą przy drogach zwłaszcza na zakrętach to bym za jaja powiesił Czemu w naszym kraju nikt tego nie dostrzega? Niech mi ktoś poda chociaż Jeden powód po co to ma rosnąć przy drodze? Tylko nie piszcie że cień hehe
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-18, 11:31
Jakie piotrkowskie rejestracje co??
Nie wiem z czego Wy sie tu smiejecie
Co do drzew to pewnie po to by pochłaniały spaliny , albo żeby jak samochód z drogi wypadnie nie zaorał rolnikowi pola...
Już o tym kiedyś pisałem, mam podobne zdanie co Ty Mike, ale kilka osób z forum jak pamiętam, było odmiennego zdania, między innymi Mapet, Łukasz - jak dobrze pamiętam...
hmm ale przeciez nie ma chyba nigdzie takiego nakazu, zeby nie bylo drzew na zakretach..no chyba ze sie myle, a moje zdanie jest takie, ze to nie zawsze jest wina drzewa, ale w wiekszosci kierowcy...
Basiaaa, dokladnie... zlej baletnicy to i guma u majtek tak jak zlemu kierowcy drzewo
Predkosc zawsze powinno sie dostosowywac do warunkow panujacych na drodze a przede wszystkim do umiejetnosci. Brak wyobrazni jest skutkiem niszczenia drzew w Polskim przydroznym drzewostanie
Wysłany: 2005-11-18, 22:39
Ferbik przysłowie mowi "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" ale podzielam zdanie ,że brak wyobraźni to przyczyna wypadków (przykładem tego może być Otylia Jędrzejczak)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum