Ferbik chyba tym się zajmuje, koło Rudy Pan Wcisło. Są jeszcze jakieś firmy
Wcisło nie robi pieczątek. To typowa drukarnia offsetowa.
Ja się zajmuję robieniem pieczątek ale nie pracuję już na Starych Sadach, tylko w Graffiti przy Statoilu.
Mateusz napisał/a:
Ile jest w firm w Wieluniu, które zajmują się wyrabianiem pieczątek?
Badasz rynek? Otwierasz firmę, która będzie produkować pieczątki? Bo jeśli tylko chcesz wyrobić pieczątkę to w tym przypadku to pytanie jest idiotyczne
Naprzeciwko Statoila na ul. Sieradzkiej przy skrzyżowaniu z Tragutta.
Cena "Firmówki" 4 linie to 47zł, wyrabiają w dzień max. albo dopłacasz 15% extra i na poczekaniu
Na ul. Kaliskiej w Globusie już się tym nie zajmują, Pani mnie przekierowała do siedziby na POW. Tam "Firmówka" kosztuje 55zł też 4 linie. Pan pochwalił się, że może mi zrobić od ręki w 10-15 min, bo laser był wolny.
Pytałem się ich skąd te różnice cenowe? Czym się różni pieczątka. Różnica wychodzi w robociźnie.
A w Krakowie, na allegro ceny pieczątek firmy COLOP to 15-25zł
Jeszcze konto firmowe, porówam mBank z Allior Bank...
Plus opłata za przesyłkę - jakies 10 zł - plus opłata za przelew, bo zazwyczaj w grę wchodzi tylko przedpłata - kilka zł, w najlepszym wypadku nic. I obawa czy na pewno pieczątka będzie ok, bo koszty ewentualnej reklamacji przewyższą wartość pieczątki.
No i zazwyczaj kilka dni czekania.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-04-15, 18:51
Mateusz napisał/a:
Allior Bank...
szczerze odradzam ten bank, w umowach jest mnóstwo 'ale", np z tego co pamiętam wszystkie bankomaty są bezpłane, ale przez twoje konto musi miesięcznie przepłynąć ok 1mln zł
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Plus opłata za przesyłkę - jakies 10 zł - plus opłata za przelew, bo zazwyczaj w grę wchodzi tylko przedpłata - kilka zł, w najlepszym wypadku nic. I obawa czy na pewno pieczątka będzie ok, bo koszty ewentualnej reklamacji przewyższą wartość pieczątki.
No i zazwyczaj kilka dni czekania.
Mieszkam w Krakowie, więc ewentualnie odbiorę osobiście.
dawid napisał/a:
Mateusz napisał/a:
Allior Bank...
szczerze odradzam ten bank, w umowach jest mnóstwo 'ale", np z tego co pamiętam wszystkie bankomaty są bezpłane, ale przez twoje konto musi miesięcznie przepłynąć ok 1mln zł
Masz rację, bankomaty bezpłatne a za utrzymanie konta płacisz 3zł miesięcznie. Cześć środków zarabia tak, że omija cie podatek Belki. Troche innowacyjne rozwiązania.
Ferbik napisał/a:
Mateusz napisał/a:
Naprzeciwko Statoila na ul. Sieradzkiej przy skrzyżowaniu z Tragutta.
Byłeś dzisiaj po pieczątkę w Graffiti? Jeśli tak, to musiało umknąć to mojej uwadze
Porównywałem ceny sobie załatwiając inne sprawy przy okazji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum